Hej på er!
Här var då lite bilder från återträffsmötet med EF som var i helgen. Inte bara det, jag var även där med klassen dagarna innan för att ha friidrotts"tävling".Men roligast var ändå att återförenas med de fina damerna ovan! Vi träffades på språklägret som vi hade innan vårt utbytesår förra juli. Då var vi ett gäng nervösa svenskar boendes med ca 500 andra utbytesstudenter, reda för ett år i USA. Det var nog de två roligaste veckorna i mitt liv. Det var himlans kul att träffas igen! Jag spenderade natten hos andra tjejen från vänster, Agnes, hos hennes moster och kusiner. 
 
Det var ett bra tag sedan, åter igen, som jag skrev. En glad nyhet är iallafall att mina kära pappa fixat min älskade systemkamera. Det kändes så rätt att äntligen ha en kamera i händerna igen, har ju inte fotat ordentligt på mer än ett år. Självklart följde den med till stockholm.
 
För övrigt har det varit väldigt mycket plugg och skolan tar i princip all min tid:( Jag tror inte ens det är toppen av berget ännu. Men det ska nog gå bra. Nästa vecka har jag två prov, två redovisningar och diverse småläxor. 
 
I helgen, förutom att plugga, blir det ullared på lördag med familjen! Ska bli så himla kul, hur kan man inte älska ullared? Här är min inköpslista:
 
1. En ny skolväska som man kan knö i en dator och läxböcker, men som ändå är skön att bära. Många kriterier..!
2. En jacka, helst brunt skinn(inte äkta)
3. Hängiga "coola" byxor/jeans
 
4. Lite modernare tjocktröja/kofta-aktig, 
 
5. Trasiga tishörtar!
 
En hel del helt ekelt, men kommer inte kunna råspendera några pengar, så det kommer bli mycket prioritering!
 

1 kommentarer

Martine

01 Nov 2012 01:11

Agnes! People I know!!

Kommentera

Publiceras ej