Hej kära vänner! 
Vid denna stund då jag tittar ut genom fönstret blåser molnen förbi i lugn takt. Då och då tittar solen fram och under de stunderna springer jag ner och lägger mig ute på verandan och samlar på mig D-vitamin som en desperat svensk. För visst märker vi att dagarna blivit kortare, att solen inte längre är uppe när vi vaknar vid 6-tiden. Visst har man sett att skogen här utanför börjar få bruna kanter. Men låt oss bara ignorera det nåågra dagar till. Kan vi inte låtsas, som man gjorde när man var liten, att det fortfarande är sommar? 
 
De senaste dagarna har jag varit väldans förkyld och under lektionerna tvunget behövt springa till toan bara för att hosta som en galning. Nu är helgen här och egentligen skulle jag legat och varit bakfull idag, men eftersom att jag prioriterar min egen hälsa gick jag inte ut igår som planerat, och kommer heller inte göra det idag! Fastän det är föräldrarfritt här hemma idag då päronen tagit bilen till landet i Färjelanda, så ska jag bara ha en Emma dag idag. 
 
Ni förstår, efter en vecka av skola så har mitt rum en tendens att förvandlas till rena kaoset. Tidiga morgonars kläd-dilemman som resulterar i små högar av kläder lite här och var (läs: överallt). Sena kvällskaffet står i en fin liten ta-till-köket-senare-hög och på skrivbordet ligger rester av läxor, godispapper och självklart är sängen inte bäddad. För man hinner inte fixa allt detta en vanlig vardag! På morgonen är jag trött och tjurig och icke ansvarstagande och på kvällen är det läxor och sedan återhämtning vid teven som gäller. Så efter en vecka måste jag åtminstone ha en dag att ställa allt på sin rätta plats igen. Då passar jag även på att duscha och ta bort allt ansiktshår.
 
Så idag alltså, förutom att plugga senare i eftermiddag, ska jag:
 
*Städa mitt rum
*Duscha
*Hänga upp tvätt
*Fortsätta lägga in bilder från Facebook till mappen "scrapbook", för jag håller nämligen på att göra en scrapbook från Montevideo
*Göra en kortfilm av något slag.. vet inte vad dock. Fick den iden just nu.
*Spela lite gitarr
*Måla
*Cykla iväg och köpa godis
*Äta godis
*Dricka mängder av kaffe
*Kolla på en film.
 
OJ vad jag har att göra idag. Detta måste såklart inte hända i ordningsföljd. Tillxempel kan man ju inte göra något av detta utan godis.
 
Detta ska jag måla på idag

Kommentera

Publiceras ej