Åå vad jag blir ledsen när jag inser att bilder jag lagt upp för hur länge sedan som helst inte ens ligger kvar längre:( bloggen är ju liksom något jag vill kunna gå tillbaka till och tänka "vad fan tänkte jag?" och nu går inte det! Beror antagligen att jag tagit många bilder från facebook och att de nu inte... ja, "konektar" eller nåt:(
 
Jaja, får helt enkelt börja spara hem bilderna jag lägger upp så att de finns i datorn iallafall. 
 
När man inte gjort något inlägg på ett bra tag så vet man aldrig riktigt vad man ska skriva. För det händer ju saker hela tiden! Bl.a. åkte ju jag och Fanny till rom för en vecka sedan, veckan innan lovet. Till händelser som sådana är det svårt att hitta ord att beskriva hur det var, för även där hände det mycket som jag känner blir för mycket för att ens försöka skriva ned. Låt oss bara säga att det var helt fantastiskt och så roligt. 
 
Skolan går bra, dock är det väldigt mycket och har suttit hela dagarna med läxor för att komma ifatt det jag missade då jag var borta. Jobb går bra även det. Har jobbat fyra dagar detta lov *stolt*. Har äntligen förflyttats till annan ort nu och stortrivs. Har börjat tycka om jobba och trivs med mina arbetskamrater!! Synd bara att det ligger så långt bort.
 
Här kommer de senaste dagarna från Instagram:)
 
Samlar på mig D-vitamin i den efterlängtade solen.
Planet påväghem från Rom.
 
Hoppas alla mår bra!
 
Kramar

Kommentera

Publiceras ej