Hej bloggen!
 
Hur mår ni?
 
Själv är jag varm, glad och mysandes med musik från Mumford and sons, ska snart plugga fysik som jag ska ha prov på, på onsdag och måste råplugga. Ja, det har varit mycket plugg den senaste tiden, nästan deprimerande mycket, så man nästan känner att det enda mitt liv går ut på är att plugga! Men det är normalt säger de. Det är normalt att bli lite deprimired i Gymnasiet. Jag undrar varför det måste vara så? Mitt i all denna röra av att "hitta sig själv" som tonårsåren går ut på även i de senare åren av dem, ska man även behöva få magsår av skolstress. Men jag tycker ändå om skolan, väldigt mycket! 
 
Fast man måste ju ändå gå ut! Man måste träffa sina kompisar och se fram emot något annat så man kan glömma bort allt ett tag och bara ha det trevligt med folk man tycker om och prata om annat än vad vi hade för läxa i biologin:) Så igår gick jag och två tjejkompisar ut på äventyr i stan och körde en all nighter! Så jäkla underbart, och välbehövligt! 6 på morgonen vart vi tillbaka, halvt sovandes över tröskeln och somnade sekunden huvudet nuddade kudden. Ahhh.... 
 
Men idag är det nya tag. Fysik är ledordet och jag är redo! Te: check!, mammas julknäck: check!, musik: check! 
 
Här kommer den senaste tiden från Instagram som förövrigt är min räddning till bloggen!
 
Drinkar från igår!
Och förra fredagen bestod av detta: Illustrerad vetenskap uppdatering, bästa serien six feet under, favoritgodiset och kaffe. Najs med sådana fredagar ochså!:)
Har även suttit och ritat lite, vilket var allt för längesedan!
Nästan klar
En pytteliten penna
Mina mainstream skor
Den här boken (en av världens bästa böcker) läser vi i engelskan för tillfället. Rekommenderar starkt!
 
Jag hoppas ni alla mår bra och njuter av livet någonstans mellan jobb, skola eller övriga problem som livet kan erbjuda ibland. 
 
Hej då!

2 kommentarer

steve christians

18 Nov 2012 15:46

Emma, enjoyed your updates to your Blog....keep them coming when you have time....Steve and Debbie

steve christians

21 Nov 2012 14:24

Emma, I keep looking for your American Blog...have a good day in Sweden...we all miss you alot...

Kommentera

Publiceras ej