Vart i hela friden tog vintern vägen?? Jag kommer till Minnesota i tron att jag möter min "värsta" vinter någonsin med metrar av snö och iskall kyla. Istället sitter jag här i  mitten av Mars månad på trappen i t-shirt, uppvikta jeans, barfota och svettas med ett glas iskallt vatten. Igår var det 82 F ute, vilket motsvarar 27 grader celsius! Helt galet underbart! Vi slår rekord varje dag verkar det som.

Jag är så himla glad just nu. Jag vet inte riktigt varför. Kanske är det för att huset fortfarande luktar så himla gott av supergod mat bestående av wookade grönsaker, kyckling, ris och mumsig sås från dagens middag, tillsammans med en härligt frisk sommarlukt av alla öppna fönster, mörk choklad och Girlscout cookies. Sittandes med värdföräldrarna i vårt fina vardagsrum med härlig folk/indie musik och bara myyyser. 

Idag hade jag tal-tävling igen. Det var första gången idag som vi inte använde manus och jag var riktigt nervös. Vi har inte fått något pris på hela säsongen och hade inga förväntningar. Men idag, när det var vår kategori som skulle ha prisutdelning (Och med vår menar jag min och Martine som har valt Dramatic Duo som kategori och alltså gör en 8 minuters pjäs monolog tillsammans) så helt plötsligt hör vi våra namn! Vi kom delad sjua i hela tävlingen och det var över 36 deltagare (I vår kategori, tillsammans idag var det 500 elever från olika delar av vårt county). Jag är så jäkla stolt över oss!  

Så det har tagit upp större delen av dagen. Gick upp kl 6.45 för att skynda iväg till skolan för att hinna med den gula bussen som tog oss 45 minuter mot Granit Falls håll, tror staden hette Marshall..? Vi kom inte hem förrän klockan 6 på eftermiddan. En lång men rolig dag!

Kom hem och laga mat med Marc och sedan kom några familjevänner över med deras barn som är kompisar med Willa och Henry. Helt plötsligt rusar Henry iväg, direkt in på toan och kräks. Stackarn! Han hade övernattning igår och gick inte och la sig förrän 6 på morgonen och har klunkat läsk i mängder. Han behövde sova! Så han gick och la sig tidigt idag och vi hoppas på att han mår bättre imorgon:(

Annars då? Igår hade fyra vänner och jag en "Vampire Diaries" kväll, en TV-serie som i Sverige går på femman på.. torsdagar, eller om de har bytt till fredagar nu. Hur som helst, vi gick direkt till Wal-mart efter skolan för att köpa hemma-pizza, läsk och snacks. Sen gick vi vidare hem till Elijah's hus och påbörjade där ett vampyrmaraton! Vid midnatt gick vi allihop; Elijah, Sofie, Daylen, Alyssa och jag ut på en promenad och kolla stjärnor och klättrade träd. Så kul!:D

I veckan började vårsporterna och jag har börjat i Softball! Det är som baseball, som i sin tur liknar brännboll men ändå inte. Softboll "är för tjejer för tjejer kan inte spela baseball" (aaargghh! jäkla ojämlikheTER) Men hursomhelst är det skitkul och jag känner mig mer hemma där än jag gjorde i Cross Country practise förra terminen.

Imorgon ska vi till mina värdföräldrars bondgår 15 minuter härifrån för att måla och fixa med huset.

Jag hoppas ni alla där hemma mår bra!

Här kommer lite bilder från en massa grejer den senaste tiden:)

Jag och Ambrea på senaste köruppvisningen i tisdags:)

Martine och jag löjlar oss som vanligt.

Nikki och jag på cafét Java River på senaste uppvisningen med Ukelelegruppen.

Helen (från Sverige!) och jag från Mankato/skidresan för ett tag sen:)

Tusen Kramar!

1 kommentarer

Fanny

19 Mar 2012 15:07

Är så glad att du hur det så bra! :D Och grattis duktigaste bästaste du, så jävla modigt av dig! <3

Kommentera

Publiceras ej