Klockan 3 idag kom jag hem från en jättekul helg i Mankato. Det tog oss ca 3 timmar sammanlagt att komma dit och vi fick ta två stora bilar för att få plats med alla utbytesstudenter från vårt lilla område i och runt omkring Montevideo. Helgen delade vi med 90 andra utbytesstudenter runt om i Minnesota. Mount Kato, berget, eller den lilla kullen som vi åkte skidor på var ju inte direkt en lång och härlig trysilbacke, och antagligen långt ifrån en alpernabacke, men det var bara härligt att stå på skidor och susa ner för backar igen. Det tog ca 15 sekunder innan man var nere och liften upp tog väl en 2 minuter. Men backarna var fint pistade och den lilla biten man åkte var finfin!


Efter skidåkning hängde man i varandras rum och vi gick inte och la oss förrän klockan tre på morgonen. Åh så kul! Vid 12 behövde alla vara på sina rum, men vårat rum blev rena samlingsplatsen där vi försökte smussla folk in och ut, riktigt spännande och kul. När en EF-person knacka på dörren hoppa alla ner bakom sängar och fåtöljer. Tyvärr blev vi "busted" vid två slaget så då var det slut på det roliga:)

På morgonen var det hotellfrukost med gröt i påse med äppelsmak, kakor och blåbärs scones. Nyttigt ska det vara!


Jag delade rum med tre andra tjejor, varav en hette Helen och hon träffade jag innan i Hawaii. Det var jättetrevligt att träffa henne igen! Hon är himla go! Vi satt och prata inne på toan första natten i tre timmar.


När jag kom hem idag blev jag dock väldigt hemlängtansfull. Men jag kom snabbt på andra tankar när vi gick och åkte pulka tills det blev mörkt. Sofie (Norge) kände ochså av hemlängtan och jag tror det är för att vi hade så kul i helgen och måste tillbaka till vardag igen X ) Men det kommer bli bättre snart, det är ju inte långt kvar och imon är det skola igen vilket faktiskt är väldigt kul.

Just nu är klockan 9.57 pm. och jag ska göra lite läxa innan jag ska lägga mig ner och sova. Senaste natten fick jag bara sovit 4 timmar, så det ska bli skönt att blunda:)

1 kommentarer

Fanny

05 Mar 2012 18:27

Åh, vad kul du verkar ha haft det! Skidor äger! :D Och vilken fiiiin design du skaffat dig, big like på den <3

Kommentera

Publiceras ej