En glad Emma picknickandes i Central Park, NYC

Här Hemma i Göteborg händer det grejer. Inte för att just idag var enhändelserik dag, men för övrigt känns det som om att jag knappt haft en hel dag att bara ligga och vila och ta in det faktum att jag faktiskt är hemma. Idag har jag varit hemma en vecka, fasst det känns som mycket längre!

Idag hade jag och mamma picknick i slottsskogen. Vi var äckligt moderna och tog bilen till Subway och köpte en smörgås, tog åter igen bilen till slottsskogen och satt i solen och njöt av det förvånadsvärt vackra vädret. Dock ser det inte ut som att det tänker hålla i sig till midsommarafton.. enligt ett flertal tidningar och datorer, men förhoppningsvis har de tagit fel!

Idag har jag även vågat mig på att sätta mig ner och måla lite ochså. Jag har ju en sådan fruktansvärd kreativitet torka, och har haft sedan typ 100 år tillbaka. Så jag tänkte att om jag bara börjar med ett sträck och låter det gå vart det vill, så borde det väl ändå sluta med att man får NÅN idé. Och jag har faktiskt fått lite idéer nu, så vi får se vad som händer med det.

Idag hann vi även med att hälsa på farmor och hämta hem min guldfisk igen. Har förövrigt ändrat båda kön och namn på fisken. Nu heter HAN Alfons. Han är helt enkelt inte en kvinnlig Apelsin längre, som han hette tidigare. En ny skål fick han ochså. Tyvärr gick hans fru Korall bort för ett år sedan, vilket är väldigt ironiskt då även Korall i Hitta Nemo gick bort... Jag skulle nämnt henne nåt annat.

Annars är livet bra och består av ett himla pointsräknande, då jag har joinat Viktväktarna för att gå ner mina Amerikanska kilon som man har samlat på sig under året.. icke bra. Men det går framåt iallafall. Vissa tycker ju det här med Points är någon slags humoristisk grej.. men funkar gör det! Går ochså med mamma till friskis och svettis och svär över hur otränad man är. Men man måste ju börja någonstans!

Ha det gott:)

1 kommentarer

Fanny

21 Jun 2012 22:43

Hahahha det är ganska humoristiskt...hehe, lät väldigt kul när du förklarde! men så länge det funkar så vaddå? spela roll liksom? Och jag är väldigtväldigt glad att du är hemma igen!

Kommentera

Publiceras ej