Åh vilken underbar, underbar film. Så otroligt vacker med vackra människor, omgivning, soundtrack och bara fin!
 
Eftersom att dagens dag har varit väldigt regnig och ruskig så har jag mest bara strosat runt hemma och degat. För det mesta har jag bara kollat på en massa dåliga repriser på teve, surplat i mig kopp efter kopp av te och plågsamt hållt mig undan godisskåpet som verkar extra attraktivt just idag.. Fick nog och gick ut på en rask promenad i ösregnet och det bara droppade om mig av sommarregn när jag kom hem. Härligt!
 
När mamma kom hem hade vi tacoskväll och åkte senare iväg till videoaffären och hyrde tre filmer samt köpte en påse med godis. Det var dags för filmmaraton. The descendants, Midnight in Paris och One day fick det bli. Alla tre filmerna var superbra och med kvällen genomgick vi en bergodalbana av känslor och empati för våra kära huvudkaraktärer på deras resor genom sorg, glädje och pinsamheter. Såna kvällar gillar vi!
 
Så nu är det väl dags att krypa till sängs, det är sent, men just som jag satte mig vid datorn för att kolla alla mejl och se till att man inte missar allt det där viktiga som händer på facebook, så kom jag på att jag saknar att skriva! Jag brukade skriva så in i hoppsan mycket noveller, men i och med året i USA var jag rädd att det skulle göra inlärningen av engelska så mycket svårare att jag har hållit mig ifrån det. Så det vill jag gärna ta upp igen.. Vet inte vad jag ska skriva, men något kan man väl krysta fram regniga dagar som denna.
 
Hur som helst, hoppas ni har haft en härlig fredag. Imorgon kommer bästaste Fanny hem från en veckas semester i Spanien!!
 
Kramar

Kommentera

Publiceras ej