Gjord med akvarellfärger och musik i öronen.
 
Här har vi då senaste projektet. Är supernöjd, men vet inte riktigt om jag ska måla på något mer eller bara låta den vara som den är, en ilsken manet på en vit canvas, plus att jag gjord misstaget att vara alldeles för ivrig med att måla maneten, att jag struntade i att göra en nice bakgrund först. Men hur som helst, hänger den just nu uppe på en hylla i mitt rum.
 
 
För övrigt älskar jag min nya mobil kamera. För några dagar fick jag en ny iphone 4 av min älskade mamma och pappa, som jag inte kan vara nog tacksam för!! Jag måste bara döpa den ochså.... Jag funderar på Alfons.. Men den känns inte som en Alfons. Nåja, jag får finula på det.
 
Häromdan blev det filmtittning med smaskiga vattenmeloner. Mums!
Har träffat kompisar i veckan. I går var jag med Maria och shoppad, fikade och bara pratade.
 
Idag tog jag även vägen om Bella som jag inte träffat på antagligen mer än ett år! Vi satt på hennes balkong och njöt av jordgubbar och sommarsol:)
 
Innan det var jag och besökte Mikael Elias Teoretisk Gymnasium och skrev in mig i deras register, har äntligen bytt skola och ser fram emot att börja till hösten!!
 
Ikväll ska jag skypa med värdfamiljen i Montevideo, ska bli superkul. Saknar Montevideo. Finaste Montevideo...
Bästaste Kafét i världen, Java River. Fullt med konstnärliga människor, musik och god varm choklad. Här satt vi och fikade efter skolan, lyssnade till spelande kompisar på kvällen med deras gitarrer, pianon och vackra röster.
Main Street. Den enda stora gatan i Montevideo, med stans enda affärer.
Entren till skolan
MONTEVIDEO
 
Alla bilder är tagna från facebook, och i sin tur av min värdpappa, Steve!
 
Men nu ska jag gå ner och äta middag, sedan skypa och sedan marathon läsa den sista boken i hungerspelen med lite popcorn, loka och vattenmelon. Jag kommer bli deprimerad när de böckerna är utlästa...
 
kram på er!

Kommentera

Publiceras ej