Hej där bloggen!
Oj vad längesedan det var jag skrev nu, dags för uppdatering!
 
Här hemma händer det mycket vill jag säga. Sen senast jag skrev har Daniel varit och hälsat på. Jag träffade Daniel i Kansas City, under en Roadtrip med min dåvarande värdfamilj. Vi var där i fyra dagar och varje natt kollade vi på en massa filmer och under dagarna åkte vi till poolen, spelade fotboll och vi hade helt enkelt väldigt kul! Jag lämnade Kansas City på gränsen till tårögd för en känsla av att där var ju den där killen!
 
 
 
 
Hur som helst höll vi skype kontakt under resten av mitt år i Minnesota. Veckan jag kom hem till Sverige igen lämnade han Kansas Citys flygplats och bar av till Europa, för ca två veckor sedan fick jag ett meddelande på facebook där han berättade att han var påväg till Sverige.
 
 
Han kom hit den nionde Juli och åkte hem den 17e och tiden har inte stått still kan jag säga. Vo har besökt liseberg, universeum och sett Göteborgs nattliv med barer och regniga gator. Så himla kul! Det var jobbigt att vinka honom hej då på flygplatsen, ovetandes om när vi kommer ses igen, men tur är det väl ändå med skype och facebook!
 
Just nu ligger en ny gäst bredvid mig och snarkar! Martine!!! Hon är här!!Vi slösar bort vår tid med att titta på söta killar på Carlings, drika juice och spela gitarr och sjunga. Myspyys!
 
Oh sedan så har jag fått ett jobb! Kommer skriva mer om det när det blir mer aktuellt, kommer gå på en utbildningsvecka som börjar den 7e Augusti. Fan va gött!
 
Nu ska vi gå upp och äta frukost!

Kommentera

Publiceras ej