Hej där bloggen!
Oj vad längesedan det var jag skrev nu, dags för uppdatering!
 
Här hemma händer det mycket vill jag säga. Sen senast jag skrev har Daniel varit och hälsat på. Jag träffade Daniel i Kansas City, under en Roadtrip med min dåvarande värdfamilj. Vi var där i fyra dagar och varje natt kollade vi på en massa filmer och under dagarna åkte vi till poolen, spelade fotboll och vi hade helt enkelt väldigt kul! Jag lämnade Kansas City på gränsen till tårögd för en känsla av att där var ju den där killen!
 
 
 
 
Hur som helst höll vi skype kontakt under resten av mitt år i Minnesota. Veckan jag kom hem till Sverige igen lämnade han Kansas Citys flygplats och bar av till Europa, för ca två veckor sedan fick jag ett meddelande på facebook där han berättade att han var påväg till Sverige.
 
 
Han kom hit den nionde Juli och åkte hem den 17e och tiden har inte stått still kan jag säga. Vo har besökt liseberg, universeum och sett Göteborgs nattliv med barer och regniga gator. Så himla kul! Det var jobbigt att vinka honom hej då på flygplatsen, ovetandes om när vi kommer ses igen, men tur är det väl ändå med skype och facebook!
 
Just nu ligger en ny gäst bredvid mig och snarkar! Martine!!! Hon är här!!Vi slösar bort vår tid med att titta på söta killar på Carlings, drika juice och spela gitarr och sjunga. Myspyys!
 
Oh sedan så har jag fått ett jobb! Kommer skriva mer om det när det blir mer aktuellt, kommer gå på en utbildningsvecka som börjar den 7e Augusti. Fan va gött!
 
Nu ska vi gå upp och äta frukost!
Åh vilken underbar, underbar film. Så otroligt vacker med vackra människor, omgivning, soundtrack och bara fin!
 
Eftersom att dagens dag har varit väldigt regnig och ruskig så har jag mest bara strosat runt hemma och degat. För det mesta har jag bara kollat på en massa dåliga repriser på teve, surplat i mig kopp efter kopp av te och plågsamt hållt mig undan godisskåpet som verkar extra attraktivt just idag.. Fick nog och gick ut på en rask promenad i ösregnet och det bara droppade om mig av sommarregn när jag kom hem. Härligt!
 
När mamma kom hem hade vi tacoskväll och åkte senare iväg till videoaffären och hyrde tre filmer samt köpte en påse med godis. Det var dags för filmmaraton. The descendants, Midnight in Paris och One day fick det bli. Alla tre filmerna var superbra och med kvällen genomgick vi en bergodalbana av känslor och empati för våra kära huvudkaraktärer på deras resor genom sorg, glädje och pinsamheter. Såna kvällar gillar vi!
 
Så nu är det väl dags att krypa till sängs, det är sent, men just som jag satte mig vid datorn för att kolla alla mejl och se till att man inte missar allt det där viktiga som händer på facebook, så kom jag på att jag saknar att skriva! Jag brukade skriva så in i hoppsan mycket noveller, men i och med året i USA var jag rädd att det skulle göra inlärningen av engelska så mycket svårare att jag har hållit mig ifrån det. Så det vill jag gärna ta upp igen.. Vet inte vad jag ska skriva, men något kan man väl krysta fram regniga dagar som denna.
 
Hur som helst, hoppas ni har haft en härlig fredag. Imorgon kommer bästaste Fanny hem från en veckas semester i Spanien!!
 
Kramar
Gjord med akvarellfärger och musik i öronen.
 
Här har vi då senaste projektet. Är supernöjd, men vet inte riktigt om jag ska måla på något mer eller bara låta den vara som den är, en ilsken manet på en vit canvas, plus att jag gjord misstaget att vara alldeles för ivrig med att måla maneten, att jag struntade i att göra en nice bakgrund först. Men hur som helst, hänger den just nu uppe på en hylla i mitt rum.
 
 
För övrigt älskar jag min nya mobil kamera. För några dagar fick jag en ny iphone 4 av min älskade mamma och pappa, som jag inte kan vara nog tacksam för!! Jag måste bara döpa den ochså.... Jag funderar på Alfons.. Men den känns inte som en Alfons. Nåja, jag får finula på det.
 
Häromdan blev det filmtittning med smaskiga vattenmeloner. Mums!
Har träffat kompisar i veckan. I går var jag med Maria och shoppad, fikade och bara pratade.
 
Idag tog jag även vägen om Bella som jag inte träffat på antagligen mer än ett år! Vi satt på hennes balkong och njöt av jordgubbar och sommarsol:)
 
Innan det var jag och besökte Mikael Elias Teoretisk Gymnasium och skrev in mig i deras register, har äntligen bytt skola och ser fram emot att börja till hösten!!
 
Ikväll ska jag skypa med värdfamiljen i Montevideo, ska bli superkul. Saknar Montevideo. Finaste Montevideo...
Bästaste Kafét i världen, Java River. Fullt med konstnärliga människor, musik och god varm choklad. Här satt vi och fikade efter skolan, lyssnade till spelande kompisar på kvällen med deras gitarrer, pianon och vackra röster.
Main Street. Den enda stora gatan i Montevideo, med stans enda affärer.
Entren till skolan
MONTEVIDEO
 
Alla bilder är tagna från facebook, och i sin tur av min värdpappa, Steve!
 
Men nu ska jag gå ner och äta middag, sedan skypa och sedan marathon läsa den sista boken i hungerspelen med lite popcorn, loka och vattenmelon. Jag kommer bli deprimerad när de böckerna är utlästa...
 
kram på er!