Igår kom jag hem från en underbar vecka på hawaii. En av de bästa veckorna i mitt liv!


Till vänster om mig står Nathalie från Sverige och på hennes axlar sitter Chelsie från New Zeeland, på mina axlar sitter Helen, ochså från Sverige! Bilden är tagen på "The Secret Island" vilket var renarama drömstället. Höga palmer som gav oss skugga där vi låg i flätade hamockar, tittandes ut över det lugna havet. Om man ville kunde man gå ut på den vita stranden och ligga och sola, eller snorkla i vattnet, spela pingis i skuggan eller spela volleyboll. Absolut vackraste platsen vi var på under veckan. Tecknet vi gör med händerne betyder "Hang loose" (typ fånga dagen) och är ett känt täcken över hela Hawaii och används hela tiden.

Dessa korten är tagna samma dag, innan secret island. Vi fick en uppvisning av en grupp som håller fast vid de gamla hawaii traditionerna. De var täckta med tatueringar i ansikte och på ben och höfter. Mannen som höll i det idag var himla rolig.. och udda!

Här är vi! EF-gruppen! Dock några som saknas. 

Här är vi påväg till "Fia fia night", sittandes i en hummerlimosin. Vi hade ingen aning om att vi skulle bli upphämtade av limosine, så vi var glada!
Jag och Helen på Hard Rock Café.

Innan vi hoppade i vattnet och simmade med delfiner. Flera stycken i gruppen hade undervattenkamera, så någon dag framöver kommer jag lägga in undervattensbilderna ochså!

Här har vi då gruppen, minus Iris som antagligen tog kortet. Vi står vi en utkiksplats och tittar ut.

Vi gick och tittade på detta fina japanska templet. Innan man fick gå in fick vi ta av oss skorna och möttes sedan av en enorm, guldfärgad staty av en mediterande japan.

Fia Fia night och de hawaiianska(?) uppträdarna.

Ja det har verkligen varit en helt fantastisk vecka! VI har hunnit med all möjligt och haft fullt upp varenda dag. Pearl Harbor, simmat med delfiner, shoppat, gått på fina resturanger, snorklat, simmat, solat, hajkat till toppen av vulkanen "diamond head", badat i vattenfall, jag testade surfing, dansade hula hula dans och tittade på hawaiianska uppvisningar, åkt limosine, gått på ananasplantage, gått på hard rock café och besökt japanskt tempel. Det finns så myket att berätta och skriva om! Men det jag uppskattade mest var att ta lite paus från utbytesstudent livet och bara ro om mig själv! Kunna gå vart jag vill i en stad och ta sitt eget ansvar för en vecka. Det är nog det jag saknar mest, förutom familjen.
Träffade så många härliga människor. Fem tjejer speciellt som det bara klickade med, förhoppningsvid blir det väl någon reunion någon gång i framtiden, man hoppas ju!

Efter ett dygns resande är jag tillbaka i Montevideo igen, Minnesota och hade min första skoldag idag. Har missat en massa läxor och ska spendera resten av dagen med att hinna ikapp så mycket som möjligt. Har knaprat på en marabou chokladkaka som jag köpte i Fargo ( där vi flög ut ifrån) Åh så gott!! Jag kommer skriva ett till inlägg om Hawaii snart med mer beskrivning av allt vi gjorde under alla dagarna. Och ännu fler bilder därtill!

Kramar på er! 

Kommentera

Publiceras ej