Hallå där!

Jag tyckte det var dags med ännu en uppdatering och tänkte också vräka bilder över er. Mycket har hänt de senaste dagarna. Jullov till exempel. Jul för övigt, såklart, och så får vi ju inte glömma nyår. Men det speciella som hänt är nog att jag har haft en svensk kompis på besök! Det är Agnes jag talar om! Agnes från lägret. Agnes som jag träffade redan på Landvetter, på planet påväg till USA. Vi har haft en underbar vecka med mycket nya möten med människor, mycket bondgårdar, pratande, stojande, julfester, nyårsfester och vi har även haft svensk matlagning. Köttbullar, kokt potatis och gräddsås - allt hemmagjort, samt lingonsylt. ÅH så underbart gott det var! Det smakade och luktade som hemma! Har hur som helst haft ett underbart lov!

Här är vi väl på bondgård nummer 2 för dagen. Peace.


Ja, här står jag. Finklädd inför en joggingrunda till Wal-Mart tillsammans med Agnes. Vi skulle dit och shoppa matvaror till vår fina köttbullemiddag som vi lagade. Vi fick många uppskattande blickar och en härlig kommentar från en kvinna som sa " You.. Make me smile..!". Det kändes väldigt bra. Jag tror det var för att mina och Agnes joggingskor var så fina..

Från vänster: Martine, Andres( från Montevideo - Uruguay), Jag, Martine och Agnes. Vi fick en rundtur i Montevideo av Martins pappa. Dessa två killar var mycket trevliga och var även med under både en senare middag, bonfire och nyårsfest. Goa människor!

Här är Martine från Norge och jag. Hennes T-shirt meddelar "Cool story bro". På detta viset kunde hon efter någon berättat nåt för henne, helt enkelt öppna jackan och blotta sin t-shirt och alltså inte behöva säga mer än så. Cool story bro.

Här illustrerar jag att det är rea på vapen.
 
Här spelar Marc, Henry, Agnes och jag frisbeegolf, vilket var himlans skoj. Isen bakom skogen bakom oss där var tjock och go så vi vågade oss ut en liten bit och lekte isbana.. Eller Henry gjorde det. Jag och Agnes var stela som pinnar och ville icke ramla.


Min älskade värdyster och jag i det nya husets läsfåtölj. Hennes två framtänder har fortfarande inte vuxit ut!

Här har vi lite utbytesstudenter! Hon i lila till höger är Elisas värdsyster, Geanna, Elisa är hon som ligger ner och befinner sig just nu i Frankrike där hon ska tillbringa andra halvan av sitt år. Elin sitter inträngd i mitten, Nicki är den asiatiska flickan och Janina är tysken bakom Elisa. Och mig hoppas jag ni känner igen till vänster!

Jag får nog ta ett till inlägg inom snart framtid för att skriva lite längre om lovet och mitt och Agnes äventyr! Hoppas ni alla har haft en underbar julafton och ett roligt nyår. God fortsättning på det nya året!!

Kommentera

Publiceras ej