Hej där folket! Eller... de fem personerna som läser min blogg.
Hur har ni haft det?
 
Jag själv har haft det bra. Sen senast vi sågs har både det ena och andra hänt. En kväll bestod av ett härligt dansande på Göteborgs Valand med kompisar. Vi har haft några fina soliga dagar som spenderats på Ganlets klippor och har även fått med några simtag ute på havet, samt några härliga åkturer med wakeboarden med brorsan och kompisar. Men har ju även fått lite ensamtid nu efter tre veckor av intensiva och internationella kompisbesök.
Har toppat håret, fått nya glasögon och både jobb och skolstart kommer närmre och  närmre.. Sommarn börjar dra sig mot sitt slut, vilket delvis känns deprimerande och klaustrofobisk desto tidigare solen går ner över horisonten. Men samtidigt ser jag fram emot det. För den här gången är jag hemma. Hemma i underbara Sverige med dess friska regn! Det ska bli spännande att börja i en ny skola och få nya klasskompisar, börja på en ny linje och äntligen få börja bygga på sitt liv här hemma, istället för på andra sidan atlanten.
 
Idag åkte jag inte med mor och far till Avenyn och försökte få lite svar gällandes min kamera. Går den att rädda? Svar Ja. Men det kostar. Så jag har tagit beslutet att ta farväl av min Pentax. Det var ändå ingen kamera jag varit fullt nöjd med, så varför lägga en eller två tusenlappar nu på att fixa objektivet, när jag har större möjligheter nu med jobb och allt att tjäna ihop till en tio gånger bättre kamera inom några månader? Tills dess använder jag min trogna iphone, som jag dessutom köpt ett superfint fodral till i form av en liten bok. Eller det ser ut som en bok. En BookBook.
 
I helgen var vi hos mormor och morfar på deras sommarhus där vi även hade en liten släktträff, besök ända uppe från Åre! Supermysigt och helt plötsligt hade vi ett minidagis på plats med en sockersöt tvåmånaders bebis, En sex åring samt en liten tvååring. Plötsligt fick inte vovvarna all uppmärksamhet som de annars får. Jag lyckades till och med bli nerbajsad..
 
Imorgon. Imorgon hade jag tänkt att det skulle bli fint väder, det lovar nämligen tidningarna och jag har bestämt mig för att troget tro på dem. Så. Imorgon ska jag göra till min nyttigaste dag någonsin. Jag ska gå upp klockan tio. Äta frukost, läsa tidningen. Sedan ska jag snöra på mig skorna och gå ut och springa 30 min (läs: gå och hämta posten). Komma hem. Duscha. Packa ned bok, musik och kaffe och ta cykeln till Ganlet och ligga där och pressa resten av dagen, njuta av havslukt. Får se om någon vill följa med, annars är det gött att bara gå själv med. Fast det hänger ju på vädret.
 
Idag gick jag och Fanny till ganlet vid tresnåret, mot all förmodan försvann alla molnen och gav oss några härliga timmar med sol och badväder. Och vi hade det lika göj som vanligt, för Fanny är så himla BÄST!!
 
Vi avslutar med den meningen och lite bilder.
 
 
Picknick!
Att dekorera på ett överdrivet sätt.
Att bara ta det lugnt
 
 
Nytt fodral till Iphone!
Bakning!
Havsfika med bästiz<3
 
Kramar

1 kommentarer

Fanny

04 Aug 2012 12:47

Du är bäst emma! Du fattar inte hur lycklig det gör mig att du är hemma igen1 <3

Kommentera

Publiceras ej