Japp, precis som rubriken säger, skolan har börjat och jag är tillbaks där jag började. Fast den här gången så är det på en ny skola! Första dagen var nu i tisdags och oj vad nervös man var, såklart. Men mina nya klasskamrater har välkomnat mig så varmt så, så för tillfället känns det som jag hittat hem på nya skolan.
Fastän det är lika jobbigt som alltid att gå upp på morgonen, så är det så jäkla skönt att vara tillbaks i skolbänken. Jag längtar tills jag får min första läxa så jag kan slänga mig över den och njuta av känslan av att vara tillbaka i en rutin igen. Jag kommer antagligen säga något helt annorlunda inom loppet av en månad då kalendern är fylld av läxor...
 
Som ni kanske ser, så har ännu ingenting hänt med bloggens utseende ännu. Och nej, ingenting spännande händer på den fronten bakom kulisserna heller. Jag har helt enkelt inte känt för det, så för tillfället får jag nöja mig med en av blogg.se's egna designer, trots att det tar emot.
 
På tal om annat, Viktväktarna går bra och jag har hittils gått ner 6 kg, vilket jag är mycket stolt över då detta aldrig har hänt förut! Kämpar på för fullt och har redan varit ute två gånger och sprungit i veckan. Fast vi må bortse från idag, för idag lät jag mig själv frossa lite. Och OM det var värt det. En skål med banana split... och två bullar. Inte bra för VV, men bra för Emmas själ! ...
 
Sen senast jag skrev har jag även varit med om mina två första nattpass på jobbet. Fruktansvärt stressigt, men förhoppningsvis kommer vanliga dagar kännas superenkla nu. Den här veckan funderar jag på att bara ta ledigt och inte jobba nåt. Bara komma in i skolan och gradvis öka takten på saker och ting. Men jag antar att jag borde klämma in nåt pass eller två i helgen. Varför inte??
 
Hur som helst. Sommarlovet är över och jag välkomnar hösten som ligger och lurar runt  hörnet. Förändringar förändringar och förändringar, nu äntligen ska en ny vardagsrutin utvecklas:)
 
... och en kopp oboy, och en macka.... och en liten pyttebit choklad.........
 
Hejsan hoppsan

Nu är det så att det pågår en renovering här på paletten, ifall ni undrar varför allt ser antingen konstigt eller bara annorlunda ut!

Kramar!
 
Och såhär blev det! Tog en guldram som stått i källaren i elva år, två scrap booking papper som ännu inte använts, och lite ditten och datten. Blev jättenöjd!
Såhär såg det ut innan:
 
Dagen har spenderats på verandan i solens hetta, har plockat och omdekorerat i rummet, spelat gitarr och småätigt. Ska snart gå och lägga mig, men väntar på att Daniel ska bli online på skype så vi kan skypa.
 
Imorgon är ännu en ledig dag och tänkte försöka klämma in ett träningspass. På kvällen blir det utgång med bästa Fanny! :D