Hej på er där hemma!
Jag tyckte att det nog var dags med en liten uppdatering. En himla massa har hänt och jag tror inte att jag kommer skriva allt, men lite grann iallafall.

Jag har först och fämst bytt värdfamilj. Inget jag kommer gå in i djupet på utan det är bara så det är. De behövde saker som de behövde reda ut och jag kände mig helt enkelt i vägen för det, så jag fick flytta in hos min IEC, som nu är min nya värdmamma. Det går jättebra och jag känner mig så välkommen och omhändertagen. Bor nu hos min värdmamma Deb och värdpappa Steve, deras tvillingsöner som är samma ålder som mig, Christoffer och Collin, en yngre bror, Lucas som är 14 och sedan en äldre syster, Annie Jo som är 19 och som bor på college.

Senaste veckan har innehållt premiär av musikalen Oklahoma, ååh så kul det va! Och nu är det slut..:( Sedan så har vi haft en del softball matcher varav två som vi vunnit. Sedan hade jag och Martine vår sista tal-tävling. Vi fick inga priser den här gången. Men vi är SÅ nöjda med vår tredjeplats i förra tävlingen! Kunde inte blivit bättre!

I tisdags tog jag och martine en gitarr och satte oss med filtar och varm choklad utanför stans café och spelade musik och sjöng. Vi tjänade tillsammans ihop 12 dollar! Fler av våra kompisar var där och sjöng med och mös på cafét om vartannat. Så himla mysigt. Vi har bestämt, Martine och jag, att vi ska träffas någon gång när vi kommer tillbaka hem och spela gatugitarr, härliga framtid!

Idag sov Sofie över och vi gick uppp tidigt tidigt för att jag skulle hinna med en skolbuss till en softball turnering. Men eftersom att det regnade så mycket blev det inställt. Så istället skypade jag med familjen där hemma, och efter det åkte Deb, Chris, Lucas, Sofie och jag in till Main Street för att köpa blommor till balen. Jag komme köpa orangea handleds-blommor.. Min klänning kommer ni få se senare, tehe.

Hursomhelt så går allting bra, balen kommer närmre och närmre och det planeras examensfester förfullt.

Kan knappt fatta att det bara är 6 veckor kvar tills jag åker HEM!

Kommentera

Publiceras ej