Hallå där!

Jag kom nyss hem fån en jazzkväll på stadens Hollywood teater/scen. Ett sånt röj! Vilka talangfulla amerikanare det finns här! Helt fantastiskt!

Äntligen fredag, känner jag för övigt. Ska sova lääänge i morgon och sedan njuta av att det är lördag. Kanske ska åka in till centrum, eller aa, gatan med flest affärer här i Montevideo. Skypa med mor och far och förhoppningsvis Fannyyy, och vem annas som nu kan tänkas vara online. 

Förövrigt är inget annat planerat till helgen, första gången på hela året känns det som. Skönt! 

Eller jo, jag och min värdpappa ska klippa gräs! Vilket ska bli kul då dom har en sån där gräsklippare som man sitter och kör som en bil. Så det ska bli spännande.

De har visat mig en himla massa här i veckan, vi har åkt fyrhjuling i skogslig terräng, jag och min värdpappa med Lucas på motorcross bredvid. Vi har lagat tacos, spelat spel, fira tvillingarnas födelsedag, tagit bilder till examen, pluggat en massa( bl. a läser jag en bok i AP english som heter "The Great Gatsby" som är så himla bra, roligaste läxan nånsin). Mina solglasögon i träslöjden är snart klara, ska bara limma ihop bitarna nu, de kommer bli klara nästa vecka. I helgen som nyss var åkte vi upp och hälsade på deras dotter, Anne Jo, som går på college, i Bermidji som ligger 4 timmar norr ut, alltså så långt norr ut jag varit tidigare. Åhh vad det var kul. Roligt prat på vägen dit och på hemvägen njöt vi av vackert solljus glittrandes i stilla sjöar omringade med skog, kändes som hemma på landet. 

Balen kommer närmre och närmre och jag har köpt balklänning, blommor och vi har shoppat kostym till baldejten. Jag kommer gå på två baler. En i Maccray med en kille som heter Dimitri, som är från Switserland, och som jag träffade på Hawaii, på balen här i Montevideo ska jag gå med en kille som heter Sam, han är från Finland. Ska bli så kul!!

Den 8:e Maj, kommer jag, Sofie, hennes kille Jack, och en fjärde person som först skulle vara Justin, men som det visade sig inte kunde, åka till Minneapolis och kolla på Baseball med TWINS, som laget heter, som nästan alla här i Minnesota hejar på. Ska bli fräckt, och kul att åka iväg med kompisar, så det ser vi allt fram emot. 

Ja herregud. Året börjar verkligen dra ihop sig. I övermon är det exact en månad kvar tills mamma, pappa och Anton kommer hit för att hälsa på och sedan hämta hem mig. EN MÅNAD! Helt galet. Helt galet UNDERBART. Jag kommer sakna Montevideo så himla mycket, alla människor jag träffat, teatern, kören, musiken, familjen, vännerna, skolan, ALLT, men vad SKÖNT det ska bli att komma HEEEM!

Men hur som helst, jag ska ta vara så gott det går dessa sista veckorna. Och det ska börja med att jag ska gå och lägga mig. 

Saknar er där hemma!

Kramar

 

 

1 kommentarer

Fanny

28 Apr 2012 11:23

Jag är så himlahimla glad att du snart kommer hem igen. Känns som att jag äntligen kommer bli hel på ngt sätt. Sommaren kommer bli bäst och i helgen skypar vi helt klart! Jag saknar dig, då är bäst i världen <3

Kommentera

Publiceras ej