Hejsan på er!
Sitter just nu i min lilla gazibo i Airstream-parken igen. Det ha varit en härlig dag med film, varm choklad, shopping, bonfire och kortspel. Myspys. Fick inhandlat ett par skor för 15 kr idag, det gillar vi. Hittade också en liten dekoration av eiffeltornet som jag blev kär i, en storlek mindre handväska så jag slipper släpa med mig min enorma väska varje gång jag ska någonstans, samt för ovanlighetens skull en burk med Mango Chutney. Den kommande veckan ska nämligen innehålla lite svensk matlagning! Har varit här i snart 2 månader men har ännu inte lagat en hel måltid åt min fina familj.

Skolan går jättebra. Det är mycket läxor(!) men jag har äntligen börjat bli lite bättre vän med folk två veckor in i skolan och det känns väldigt bra! Hittar mina klassrum och är nöjd med nästan alla lärarna, förutom en som jag kommer spränga blodkärl av irritation.. usch vad jobbig han är.

Amerikanska skolan är väldigt mycket mer strikt än den är i Sverige. Precis alla jobbar på lektionen och man måste ha pass för att lämna klassrummet. Tycker det är bra, men saknar den fria diskussionen i klassrummet och friheten att ifrågasätta lärarna, haha. Maten är helt ok, inte så illa som jag trodde, men jag kör ändå på att ta med mig min egen mat.

Hoppas ni alla mår bra. Imorgon är det skype dags med hemmaplan.. <3

Kommentera

Publiceras ej