Nämen hallå där! Här står jag och ler fånigt.

Hur mår ni mina fina? Jag hoppas ni alla mår bra, att ni njuter av fina Sverige medan jag sitter här och sörger mina förlorade låtar på spotify, njuter av att vara Amerikan och av att ha börjat med läxan.. snart.

Har hur mycket läxor som helst, jag kan knappt andas. Så idag skippar jag cross country och helt enkelt dyker in i havet av läxor. Jag tänker icke spendera mer tid med att stressa över ogjorda läxor. Men, som amatörekonom, så har vi hittils läst bl a. om Opportunity cost och Opportunity Benefit i Montevideo high school. Min "Opportunity cost" av detta val att dyka in i läxor är 1. Jag skippade gå ut och springa med kompisar, 2. missar en pizzakväll med nya vänner. Vet ännu inte om jag verkligen ska hoppa över pizzakvällen dock, jag vill inte missa en chans att bli bättre kompis med någon, speciellt inte nu i början.
Men jag vill samtidigt inte komma efter i skolan andra veckan... Svårt val. Min opportunity Benefit av detta val är att jag slipper stressa, läxor blir gjorda osv. Övrigt; chanser att vara med kompisar kommer varje dag, jag borde inte stressa. Jag VILL helst gå på pizzakväll, men det rätta är att göra läxan. Men året går ochså ut på att träffa vänner. Fast... EF står för Education First, alltså borde jag sätta Education First! Samtidigt betyder det här året inget för mig akademiskt sett i Sverige så jag borde satsa på att gå ut med kompisar! Usch vad svårt.

Jag kanske helt enkelt borde göra läxor NU, gå på pizzakväll, gå hem tidigt och fortsätta med läxan. På det viset får jag både och.. kan funka! Men sen så är jag lat ochså. Kanske jag bara ska stanna inne idag, komma i kapp.

Babbel babbel.

Jag mår bra.

BILDER1 kommentarer

Fanny

16 Sep 2011 21:53

åh, du verkar ha det så himla bra! <3 blir glad av det!

Kommentera

Publiceras ej