Från vänster: Arianna, Sofie, Tobias, Sam, jag, Martine och Elin.

Hej på er alla fina!

Jag tänkte slänga in en kort uppdatering här från staterna.

Idag var min första skoldag och det gick riktigt bra. Jag var så nervös och dagen har innehållit presentationer av en själv, några läxor och mycket velerier mellan klassrum, lärares namn och nya ansikten. Kul! Direkt efter var det träning med cross country laget och jag tog även en snabbis till Walmart för lite smågrejor, bl. a lite scrap booking prylar som jag kan pyssla med här hemma.  

Igår hade några utbytesstudenter en bonfire, bl. a de ovanför som alla går på Montevideo high. Väldigt mysigt och roligt, hoppas på fler bonfires i framtiden!

Hemlängtan? Japp det har jag haft lite den här veckan, fick göra ett akutsamtal hem i helgen, kändes skönt att bara för höra en välbekant, svensk röst i andra sidan av luren. Nu är det "bara" till att aktivera sig i sporter, aktiviteter och allt vad jag kan komma på för att glömma bort att man längtar hem till Sverige ibland.

Imorgon väntar ännu en skoldag och jag planerar att gå upp lite tidigare än vanligt för att ha tid till att laga min lunch för dagen och känna mig lite mer förberedd än idag, nu när jag bättre vet hur saker går till.

Snabbt och kort blev det i dag, men nu vet ni allafall att jag har det bra, året går frammåt och att skolan äntligen börjat.

Kramar på er


1 kommentarer

Sanna

09 Sep 2011 12:37

Sv: TACK så mycket!

Kommentera

Publiceras ej