Här sitter jag med en mocha/varm choklad, lyssnandes på V.Ä.N.N.E.R i bakgrunden, pluggandes, nynnandes. Ni där hemma ligger förhoppningsvis fortfarande och sussar i era varma sängar, snart ringer väckarklockan och en ny dag gryr. Underbart!

Om ni undrar om den röda fläcken på min kind så var det Kalina som målade den för ca två timmar sedan. Det är ett hjärta. Idag vart det nämligen ingen vanlig repetition i teatern utan idag fick frivilliga hjälpa till och förbereda sceneri. Målarfärg åkte fram, stegar, stora scen-väggar och härlig musikal-musik. Jag och Kalina bestämde oss för att smycka varandras ansikten.

Veckan har varit bra, inte allt för mycket stress med skolan och det blir bara roligare i teatern för varje dag. Tyvärr har cross countryn slutat för säsongen, men det var samtidigt bra för nu har jag äntligen mer tid för läxa! ... Och att umgåsa med kompisar:D

I helgen blir det stressigt för det är en hel massa som händer! Hålla tal i kyrkan, halloweenfest, födelsedagsfest, konsert och avslutningsmiddag för crosscountryn. På detta blir det även middag med vänner till värdfamiljen och säkerligen en filmkväll med finaste värdmamma.

Nu är det läxa som gäller.

Hoppas ni har det grymt bra. Älskar er vet ni!

Kramar

1 kommentarer

Fanny

28 Oct 2011 19:39

Åh vad kul att få läsa om vad som händer där borta! :D kramar, du är bäst!

Kommentera

Publiceras ej