Hallå alla underbara!

På söndag har jag varit här i USA i tre hela månader. Kan ni förstå? Tre månader har redan gått, svischat förbi utan att jag märkt det. Vad mycket som har hänt hittils! Så många man träffat och vad annorlunda mitt liv plötsligt har blivit. Helt otroligt. Jag njuter för fullt.

Den här veckan är det homecoming. Oj, vad roligt! Varje dag är unik med olika utklädnader och färger. Hittils har vi, i skolan, haft pyjamas dag då alla drog på sig sin pyjamas och satt i korridorerna och mös, Jersey-day då vi fick bära jerseytröjor och idag hade vi class-color day då alla olika årskurser hade olika färger. Som senior fick jag bära blått. Det var vissa som lät fantasi och kretivitet flöda och kom med helt galna utklädnader. Bilderna på dessa ligger fortfarande i mobilen, men kommer säkerligen dyka upp på facebook så jag kan lägga ut dom på bloggen:) Haha


Inte bara det, i cross countryn har vi också utklädnader. Här om dan var det mix-match day då man helt enkelt skulle dra på sig vad som helst. För min del blev det bh över t shirt med knäppa pyjamasbyxor. Ida var det gangster day och vi firade med att jogga till Mcdonalds, tog en glass och sprang sedan tillbaka till skolan i ösregn. Ååh en sån härlig dag!


Ganska så nyss kom jag hem från att ha umgåtts med Kenzie, Brook, Jess, Froya, Martine och Sofie på Jake's Pizza, som råkar ha världens godaste pizza. Och efter att ha flamsat omkring ett tag på Main street åkte vi hem och nu ligger säkerligen 4 timmars läxa framför mig. Usch.

DET är vad jag hatar. All denna läxa. Det ligger alltid och gnager i bakhuvudet. Jag hade ett test idag som det gick uruselt på. Usch. Jag är glad att året inte räknas men det känns ändå inte bra i magen under och efter ett misslyckat test. Hur som helst. NU: Läxa!!Åh! Just det måste bara för min egen del berätta att jag nu har varit med om min första kröning av kung och drottning i homecoming coronation. Känns som i en film! På fredag blir det home coming fest, home coming football game och en massa annat kul. Nästa utkländnad, imorgon, blir cow boy dag. Jag har absolut ingen utklädnad.. ska prata med min värdpappa när han kommer hem om han har nåt


Så. NU: Läxxaaaa!!

Uppdatering: Glömde berätta att det verkar bli flytt inom en snart framtid hos familjen Dissell.. De har nämligen funnit sitt gamla favorit hus på till-salu listan som ligger några kvarter bort och funderar starkt på att köpa. Jag älskar huset vi bor i nu och känner mig så trygg och hemma här, så jag vet inte riktigt vad jag tycker. Men det nya huset är väldigt fint och rummet som i så fall skulle bli mitt är väldigt fint det med. Häliga trägolv. Plus att läget är fint och vi ha både bastu och biljardbord i källaren. Om vi flyttar blir det min första.. eller ja, andra flytt (Om vi bortser från min enmansflytt hit) så det ska bli spännande att se hur det går till..

Kommentera

Publiceras ej