Åhh hej fiinaste blogg! Vad jag saknar bloggen ibland. Eller idén av att blogga, åtminstone.

Helgen har varit lååång. Bokstavligt talat, för vi hade ledigt torsdag och fredag. Helgen har dock beått av begravning. Bästa Jennifer's pappa har dött i blodcancer och det har varit en tung helg.

Senast vi sågs så har det hänt en massa saker. Jag har haft uppvisning med kören, gick finemang och det va så fräckt att stå där uppe och sjunga med alla dessa människor. Sedan så har jag umgåtts med kompisar, haft en massa skola och läxor och för övrigt haft det bra.

Bild efter kör uppträdandet med bästa Martine från Norge.
 
Idag pratade jag också med svenska familjen och det är alltid lika energigivande. Det är så konstigt att se dem i kameran och veta att vi just nu har ett enormt hav emellan oss. Åh vad jag saknar Sverige ibland. Saknar HEMMA. Men jag har det bra. Riktigt bra. Man får sitt egna hemma här. 

I veckan blir det födelsedags fest för en kompis, shopping till halloweeen, repetition i höst-pjäsen, umgåsa med fölk och en massa skola...  

Är så väldigt inspirerad att fixa och dona med en ny design till bloggen! Så det ska jag göra nu, har jag bestämt. Härligt höstigt och färggrant ska det bli.


Kramar så ni välter. Ha det gött!

Kommentera

Publiceras ej