Just nu faller tunga snöflingor utanför fönstret och mark, tak och träd är täckta av ett glittrande,vitt täcke. Solen börjar gå ner över de kala majsfälten och dagen börjar gå mot sitt slut här i Montevideo.

Just nu sitter jag vid datorn och myser lite för mig själv. Känner för att sitta vid datorn hela kvällen! Har itne gjort det på länge, länge. Ska höra lite med familjen innan och höra om det är OK. Vill läsa i kapp mig i några av mina favoritbloggar, speciellt Hanapee's blogg som alltid får mig på gott humör. Vill gå in på youtube och kolla på lite klipp från Futureshorts, som samlar klipp värda att se över hela youtube, massa fina kortfilmer. Känner för att skriva mejl till mina svenska vänner och släktingar. Känner för att börja rita på en blyertsteckning och alltså hitta någon fin bild på we<3it. Vill läsa lite nyheter på Aftonbladet, msn, GP och kolla på repriser på SVTplay.

För övrigt har helgen spenderats i Minneapolis! Min värdmamma tog två andra utbytesstudenter, min värdyster och mig dit för att shoppa på Mall of America. Vi bodde en natt på ett hotel, där vi till å mä hamna i lyxsvit! De hade gjort några felbokningar och fick flytta upp oss dit. Inte oss emot! Vi hamnad emitt i en blue-grass festival och fick alltså njuta av musik hela natten. Härligt!

Hittade hur som helst lite krims krams där, på vägen hem hade vi bergsklättring och jag är så himla stolt för jag vågade hela vägen upp på vuxenväggen! Woho! Hela kroppen darrade när jag kom ner av trötthet men fy så kul. Tack vara värdmamma som tog oss dit.

Den här veckan är det lov för elever på Montevideo high school. Ska bli så skönt! Bara slappa och umgåsa med vänner å vädfamilj.

Jag saknar er där hemma, fina Sverige. Pratade med mamma å pappa på skypa idag, vilket alltid är lika trevligt. Älskar er såsåså mycket mamma, pappa å Anton. Känslan av att ni alltid finns där är så tryggt. :)

Kramar

Kommentera

Publiceras ej