Lyssnar på fina Jonas Asker igen, jag lade upp den för snart 7 månader sedan, finns under kategori: Musik.

Jag har börjat spela gitarr! Det är en kompis i kören/pjäsen som är så otroligt duktig på att sjunga och spela gitarr. Om mindre än ett år flyttar hon över till London och ska spela in en CD. Vi snackar alltså om ett jäkla underbarn:)
Hur som helst så frågade jag henne hur hon började och tydligen så har hon lärt sig själv å erbjöd sig ett ge mig lektioner, så attans snäll hon är. Så jag får nu låna värdfamiljens lilla junior-gitarr och öva, öva och öva här hemma. Vi får se vart det leder till.

On a different note
så är pjäsen över nu... Inga mer repetitioner efter skolan, inget mer stojande bakom och på scen. Känns lite tomt. Mycket tomt! Men i februari är det musikal dags och då ska jag hjälpa till bakom scenen. Önskar att jag hade vågat göra audition, men jag är ganska nöjd med ett iallafall vara med och hjälpa till bakom scen med dräkter, rekvisita å allt det där. Elin, den andra svenska utbytesstudenten här ska också vara bakom scen. Har verkligen hittat en vän i henne:)
Nästa vecka är det lov!!! Jag trodde nästan inte att de hade några lov här. Helt underbart!! Och i helgen ska vi iväg till Minneapolis; Elin, Martine, värdmamma och värdsyster. Ska bli superkul. Förhoppningsvis blir det till å umgåsa med kompisar under lovet, göra läxor så jag känner mig lugn när skola börjar igen, öva gitarr, och bara ta det lugnt.

Hoppas ni mår bra:)

Kommentera

Publiceras ej