Hallå alla fina!
Snön är helt borta nu. Men inte länge till verkar det som. Snart kommer ny snö lägga sig och vi kommer antagligen inte se mark igen förrän långt in på våren. Men det gör inget:)

Den här morgonen sov jag till nio, hade nog kunnat sova till 12, men värdsyskonen blev otåliga och sprang in och hoppade i sängen och kastade bollar på mig, så det vara bara till å stiga upp, haha<3. Det var nämligen dags att klä granen idag! Så huset luktade gott av gran och härlig jul musik för 40- och 50 talet spelades. Myspyyyys. 

Idag har jag haft en väldigt bra dag. Var ledsen i lördags som råkade bli en dålig dag och längtade hem. Det är jobbigt ibland att inte vara
 Haha. Men det är skönt att veta att man har mycket folk som bryr sig här med och att skypa med finaste familj, släktingar och vänner stärker varje gång!

Jag och svenska utbytesstudenten, Elin, har från och med nu infört bak-helger, nu när det är jultider å allt. Idag bakade vi pepparkakor. Dock inte svenska utan en färdig deg, köpt på wal-mart. Inte ALLS samma smak som hemma, men det var skönt att bara stå och baka, prata lite svenska, känna doften av pepparkakor och bara mysa i värmen. Plus att hon har två hundar att gosa med ochså:)

Efter det träffade jag Reed. Vi hängde i hans hus idag, kollade på film, pratade och hade kul. Senare på kvällen kom han över till vårt hus och hade middag med hela värdfamiljen för första gången. Nervöst! Men det blev en jättehärlig kväll och slutade med brottning med Henry å Willa utomhus. Han är poppis nu.

Nu är lovet över och imorgon är första skoldan. Usch. Men skönt också, så man kan träffa alla igen. NU ska jag gå ner och värma lite te, sedan ska jag göra engelska läxa! Inte mig emot. Vi läser just nu Odyssey, inte riktigt boken utan en barnvänlig variant. Så till imon ska vi kunna alla delar, gudar och destinationer för quiz, som tur är har jag pluggat Odyssey hemma innan, så det ska nog gå bra:)

Har också skypat med bästaste Fanny i helgen. Åå du är såå himla bäst Fanny! Jag längtar så mycket tills nästa år då vi kan träffas hur mycket vi vill! Och speciellt till nästa höst::D:D:D:D:D:D:D:D

Kramar på er alla goa!

1 kommentarer

Fanny

01 Dec 2011 22:51

BÄSTA DU! <3

Kommentera

Publiceras ej