Hejsan everyhopa!
Nu var det allt ett tag sedan jag skrev en uppdatering. Så nu får vi se till att komma i kapp.
Dagarna flyter på här i Montevideo. Har några jobbiga dagar då och då och tampas med lite hemlängtan. Men tur ä det väl att telefon och skype finns så man kan få höra familjens röster ibland. Det stärker verkligen.

Det börjar dra ihop sig till höst-skådespel och första uppvisningen är på fredag. Jag är inte nervös ännu, men jag vet ju att när man väl står där bakom scenen innan pjäsen börjar så kommer man antagligen knappt kunna stå still. Men jag är säker på att det kommer gå bra!

Idag hade vi "communist-run". Det var arrangerat av kyrkan och betydde att man delade in sig själv i grupper om ca 5 och kördes sedan ut i bil någonstans i staden och fick där ifrån ta sig tillbaka till kyrkan, med en ihoprullad tidning i handen som skulle symbolisera bibeln, utan att bli "fångad". Det var så himla roligt och vi fick slänga oss i diket varenda gång vi såg en bil. Tyvärr blev vi fångade, bara ett kvarter från kyrkan. Så typiskt! Jag är inte vidare religös av mig, men himla kul var det ändå:)

Inom en snart framtid så åker min värdmamma och tre vänner till Minneapolis för att shoppa! Åh vad jag ser fram emot det. Vi ska gå på den sista twilight-filmen, bo på hotell och shoppa om dagarna en heel helg. Så jag ska superspara mina pengar till det!
Sedan vankas det ännu en fest snart och den här gången ska det bli Harry Potter tema. Kommer bli grymt!

Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, gör lite läxa och tänkte snart gå ner och ta en snabb dusch innan jag går och lägger mig.

Jag hoppas ni har det superbra. Pussar å kramar på er!


Normala ja..

Bilder från Halloween:)


Repetition för pjäsen

Kommentera

Publiceras ej