Nu är det exakt 65 dagar kvar tills jag sitter på ett flyg påväg till USA. Nerverna börjar redan komma och hela magen kryper ihop varje gång jag tänker på det. Då och då tänker jag, vad fan har jag gett mig in på egentligen?! Men de dagar då jag bara känner hur skolan blir för mycket, när man bara tröttnar på livssituationen då och då och bara längtar bort till andra ställen så känner jag hur jäkla skönt det ska bli att uppleva något nytt. Det ska bli så fantastiskt roligt!

Här om dan fixade vi dokument inför Amerikanska abmassaden i Stockholm samt bokade tid för intervju för att jag ska få mitt studentvisum. Vi ska dit i början av sommarlovet. Det läskiga är att ingen annan än den som ärendet gäller får komma in på ambassaden vilket betyer att mamma och pappa helt enkelt få vänta utanför. Usch vad jag inte riktigt vill bli vuxen ibland. Hade helst velat ha mamma hållandes i ena handen och pappa i andra och låta dom prata. Men det ska nog gå bra. 

På tisdag nästa vecka ska jag till frisören. Då ryker nämligen den röda hårfärgen och istället går jag tillbaka till mitt gamla jag, om något ljusare. Trivs riktigt bra i rött, men man måste färga det så ofta då. Så nu blir det neutralt igen ett tag.

Helgen kommer bestå av matte och samhäll samt en fotbollsmatch. På tal om fotboll  vann vi den tredje seriematchen igår, lycka.

Jag hoppas ni har det bra!

1 kommentarer

Fanny

13 May 2011 19:20

åh, finaste emma vad jag kommer sakna dig! ♥

Det suger ganska så mycket att bli stor ibland.

TUSEN grattis till segern :D

Kommentera

Publiceras ej