Jag är sjuk som en liten gris och släpar omkring här hemma och gör små snorpölar här och var. Jag kan verkligen inte förstå varför inte skolorna tar ansvar för de som råkar bli sjuka en dag då det är nationella prov. NU var det ju så att jag inte har jättehög feber. Men feber som feber  och vi vet alla hur trög man är. Men det var bara för mig att stiga på klockan 6 och sätta mig i bänken och göra ett prov på två timmar. Det gick jättebra. Men det var säkert en och annan i Sverige som inte kunde göra provet idag och som därmed inte kommer få någon andra  chans att göra det. Heeldumt.


Nu är det röda borta och nu välkomnar jag mörkbrunt tillbaka. Det var inte alls detta jag hade förväntat mig då jag kom till frissan i morse. Jag hade en liten lapp i handen på en tjej med gudomligt fint hår och det var väl mörkblont på bilden. Men jag visste ju såklart att det  röda inte försvinner om man inte färgar över med en mörkar färg, men inte trodde jag att så här mörkt var nödvändigt. Fast jag har ju haft så mörkt innan och tänkte att det kan nog bli fint med mina lika mörka ögonbryn. Jag blev supernöjd hur som helst.

Imorgon är det nationella prov i matte A och jag har en lång kvälls pluggande framför mig. Men det här ska jag klara och provet ska gå som en klackspark...

Kramisar
Som så många andra är jag helt förälskad i Vampire diaries. Jag kan helt enkelt inte få nog och min största inspirationskälla just nu, för alla små-doodles som finns i mina anteckningsblock i skolan, är just vampire diaries och den underbar dysterheten i vampire-goth stil. Elena, Nina Dobrev är så otroligt vacker och jag kunde inte låta bli att helt enkelt måla av henne i hennes ena roll som Katherine Pierce.


Teckningen  är färglagd med promarkers och promarkers only, konturer med staedtler pigment liner 0,2. Den tillverkades med Björn Gustafsson stå upp komik samt en finig låt från Vampire diaris på repeat i bakgrunden.

Hoppas ni har det gött!