Så grymt skönt vädret är ute! Solen värmer, det blåser knappt och det är bara helt superskönt! Men ändå kan inte jag lyfta på min feta röv och gå ut. Men jag funderar faktiskt på att snöra på mig inlines, ta med mig kameran och gå ut och fota samt få lite träning. Det liksom går alldeles för långsamt att GÅ, men det går alldeles för snabbt att cykla (plus att min cykel har punka på båda däcken) Och moppen är helt enkelt för besvärlig och högljödd.

Nä men jag ska nog ta och göra det. Vi får se hur hel min kamera är efter detta, men det ska nog funka galant. Måste bara hitta på vart jag ska.. Kan man ha inlines på bussen? Får man åka inlines i stan? Jag tror jag ska införskaffa ett par inlines med avtagbar hjul, tänk bara vad praktiskt. Då kan jag ju rulla runt vart jag vill och när jag vill hoppa på någon buss för att komma lite fortare till en plats, ja då är det bara att ta av hjulen och hoppa på bussen, utan att riskera att ramla eller rulla runt där på bussen och göra sig pinsam.

Jo men nu går jag och gör det. Jag ska iallfall påbörja att göra det, vem vet jag kanske ångrar mig vid dörren. Men ut ska jag, och bilder ska det bli.


Kommentera

Publiceras ej