Hej på er!
Jag har under flera dagar försökt ladda upp en ny header. Men blogg.se ville helt enkelt inte samarbeta. Så, idag så laddades den äntligen upp och nu ser bloggen lite mer vårig ut. Fast jag är inte redo att ta bort snöflingorna riktigt ännu, de är så fina. Ochså faller ju lite snöflinger då och då utanför fönstret, så helt ute och cyklar är jag ju inte.Jag kom ganska nyss hem från fotbollsträningen. Efter den jobbiga brottningen igår har benen inte riktigt återhämtat sig, så även fast träningen började bra, så var slutet på den en enda stor vingelfest i nedre halvan av kroppen. Trampade på mina egna tår och snubblade över luft och ja, ni förstår. Men jag har tränat iallafall, och det var ju det som var meningen.

Idag efter skolan bar det av till tandläkarn. Inga hål, bara nån slitning på emaljet som fixades till. Jag gillar tandläkarn.

Nu ska jag gå och lägga mig och påbörja läsning av en ny bok."Den väntade" heter den. Min pappa tyckte iallafall att den var väldigt bra, så jag ska ge den ett försök.

Hoppas ni har det gott, god natt!

2 kommentarer

Fanny

05 Mar 2011 19:54

åh, vad fint det blev, du är grym på att designa! :D

sofiedraw

06 Mar 2011 00:05

jättefin bild! :)

Kommentera

Publiceras ej