Jag har blivit mamma! Åt två fina guldfiskar som nu har fått tagit plats i denna skål i mitt rum. Fast jag har  ännu inte kommit fram till några bra namn. Jag vill inte ha de vanliga Gullan, Guldis eller Lennart.
Jag kom in på en sida där Äpple och Morfar kunde vara potentiella namn till dessa två små fiskar. Men så tänkte jag att då jag inte vet om det är en hona eller en hane kanske fisken i fråga tar illa vid om jag börjar kalla henne för morfar.
Korall tyckte jag va fint, möjligtvis Nemo till den andra, men då blir det plötsligt fantasilöst.. Jaja, ge gärna lite tips och förslag så får vi se vad för namn det blir.


¨
Igår cyklade jag enhjuling! Hittade den i mörkaste vrå i verkastan i källan. Det gick väl sådär.. Men jag har kunnat så det är bara att öva, öva och öva.


Såhär såg det ut när jag vaknade idag. Vad i hela friden?! Igår var det varmt, solit och helt superfint och gräsmatta bredde ut sig i all sin gulhet. Det ska inte komma mer snö nu!

Idag kommer min bror hem! Han har nu befunnit sig i Belgien de senaste nio veckorna. Men idag kommer han hem igen och därmed blir det god mat och dessärer ikväll med släkbesök. Ska bli så kul att se honom igen!

Men nu måste jag börja göra mig iordning för skolan!

So long.

1 kommentarer

Linda Sjölund (foto)

27 Mar 2011 15:23

Fin blogg du har :)

Kommentera

Publiceras ej