Hej på er!
Dagarna rullar på och bloggen glöms av, det finns ju egentligen inte så mycket spännande att skriva. Skolan är det viktigaste just nu och läxorna är många. Verkar som att de flesta inlägg innehåller mitt konstaterande av mycket skolarbete. Men skolan är ju en så stor del av ens vardag och de dagarna då det är  fler läxor än vanligt är det inte mycket  annat som hinns med.

Jag saknar Åre med bitande kyla, badpalats och vinden mot ansiktet i skidbackarna! Men mest att vara hela släkten samlad i samma lilla stuga och bara mysa med pokerkvällar, film och cola. Tiden bara flyger förbi! Vart försvinner den egentligen? Snart slutar vi ju för fan ettan! Och jag som nyss slutade nian med betyg i ena handen och ballonger i andra. Snart är det USA som gäller och efter det, vad händer då?

Kul ska det iallafall bli att träffa Fanny i helgen och förhoppningsvis ha picknick!

1 kommentarer

Fanny

02 Mar 2011 18:18

Jag hinner inte med, men, as they say, tiden går fort när man har roligt. Jag måste ha sjukt mycket kul, hela tiden. ganska bra ändå liksom :D saknat dig bästa, finaste vän <3 btw, jag har paxat dig typ varje dag i minst ett år efter du kommit hem från USA, måste ju ta igen det året utan dig! Ha dubbelt så roligt och hitta på tusen nya äventyr. Du har toppenår framför dig :D

Kommentera

Publiceras ej