Hejsan på er. Hoppas ni har det bra och njuter av lediga dagar och fint väder. Jag är uppe med tuppen idag, trots att jag var ute till sena timmar igår. Men jag kunde helt enkelt inte sova. Så jag gick upp, eller vilade till fyra och har nu suttit uppe i snart fem timmar och tittat på en massa repriser på teve. Det är skönt att kunna göra så ibland.

Igår fyllde min finaste Fanny 17 år. Grattis till dig bästa vän! Så därför blev det mat, fika och presentöppning igår. Jättetrevligt och kul : D


På onsdag nästa vecka har jag mitt sista och jobbigaste matteprov, slutprov i matte B. Jag har pluggat väldigt illa men planerar att köra stenhårt dessa fyra kommande dagarna och med lite hjälp från pappa och bror så ska det nog gå bra... hoppas jag. 

Så har ju min bror tagit studenten också!! Jag är så offantligt stolt över honom så det finns inte. Äntligen ett långt sommarlov för hans del med fina betyg och stipendie. Grattis!


Idag blir det antagligen sola vid havet med en fotbollskompis, men det blir bara sola ryggen idag medan näsan ligger i matteboken. Fast det kan vara helt ok det med:)

Funderar på att dra in till stan en snabbis och bruka mitt presentkort på Cubus, som ett avbrott från pluggandet, men vi får se hur det blir med.

Förövrigt ber jag om ursäkt för lack på bloggande de senaste.. hundra åren. Ingen förbättring kommer det bli heller, förutom möjligen en ny design någon dag, för skojs skull.

Snart är det Kina som gäller! Jag hoppas bara att allt går bra och att vi faktiskt kommer iväg. varför skulle vi inte komma iväg? Jag vet inte, jag är rädd att någon kommer bli sjuk eller något. Att det blir ett vulkanutbrott dagen innan vi åker eller något liknande. Nej, jag ska vara positiv. Kina, here I come.

Kommentera

Publiceras ej