Hejsan på er. I morse var värmen riktigt tryckande och det var näästan att man för en sekund önskade vinter. Jag vet, hur kunde jag? Men nu har värmen skjunkt lite, fönstret står vidöppet tillsammans med alla husets dörrar och papprena flyger hej vilt omkring mig i den sköna sommarbrisen. Grillat luktar det från alla håll och när jag tittar ut står Sveriges flagga högt och svajar på varenda gräsmatta, nationaldagen och flaggans dag till ära.

Trots att jag helst hade velat ligga på en varm klippa med kompisar och sola, och trots att det just nu pågår en fotbollsmatch som jag egentligen skulle varit med på, ja trots allt det så sitter jag just nu inne och pluggar matte. Jag har haft hela långhelgen på mig att plugga, men inte förrän nu börjar jag. Men det har ju varit så otroligt härligt väder, att ibland kanske det är värt att skjuta upp ibland.. eller?

Sedan så har jag letat lite på youtube efter snygga retro hårfrisyrer. Hade varit kul att ha det någon gång.Igår åkte familjen på årets första riktigt båttur. Det var så  härligt och jag vågade till och med bada. Fast tror ni inte att båten gick sönder på vägen hem? Japp, det var bara att ropa till sig någon som kunde hjälpa oss att bogsera mot land. Som tur var Fanny och hennes familj vid havet och kunde bogsera oss ända hem till vår hamn. TACK! Sån himla tur.

Ikväll är moster och kussiner hitbjudna, finns möjligheter till grillning. Gott.

Ha det gott!

Kommentera

Publiceras ej