Nu sitter jag med en handduk om axlarna och hårfärg i mitt hår. IGEN! Denna gång för att rensa ut det lilla röda som fortfarande envisas med att glimta fram i det bruna. Om fem minuter får jag se resultatet och jag hoppas det blir över förväntan.

(Senare: Ok.. Det syns knappt någon skillnad... återkommer i dagsljus)

På facebook är jag i full gång med att försöka få ihop det med en klassfest till imorgon. Ingen tar ju tag i det! Då jag så himla gärna vill se alla innan jag åker, blev det tillsist jag som  skrev ett inlägg som tydligen gjorde mig till den som ska ta alla besluten. Men när ynka sju personer kommenterar och tycker, ja, då är det ju svårt att säga att JA det blir av IMORGON klockan blabla och ta med det och det, den och den så blir det jättebra!

Det funkar inte så. ALLA ska ju vara med och ha kul. Anser dom sig inte vara en del av klassen? De som inte ger svar?

Ja, det får bli som det blir.

Idag har jag tillsammans med mamma och pappa fixat med en massa dokument till resan som bara  är en vecka borta. Helt galet. Skönt att ha koll på läget nu iallafall.

För övrigt har jag dykt ner i den sista Harry Potter-boken. Är mer än halvvägs igenom och den är grymt bra! Hur kommer det sig att jag inte fastnat för den tidigare?

1 kommentarer

Sanna

31 Aug 2011 20:23

Harry P gillar vi!

Kommentera

Publiceras ej