Då var jag här! Jag befinner mig nu i USA och jag är så stolt över mig själv. Jag har antagligen inte så mycket att vara stolt över ännu. Men att bara ha fixat alla papper och klarat min största och första resa ensam, med hjälp av andra studenter, och att jag faktiskt klarade mig hit är jag ändå lite stolt över:)

Ingenting har riktigt hänt ännu, det där som man vill berätta om när man kommer hem. Klockan är halv 6 på morgonen här nu och dagen kommer vara en slapp-dag, en chans att landa ordentligt efter en lång resa. På måndag börjar det ordentligt med informationsmöte och rundtur.

Alla är så fantastiskt snälla och sociala här och man behöver liksom inte vara nervös egentligen. Någon finns alltid där för att hjälpa dig eller bara snacka. Och så många nationaliteter!

Om ni undrar varför jag inte ligger och sover vid denna tidiga timma är det för att jag har inte kunnat sova. Har mått illa och hjärnan bearbetar fortfarande allt nytt! Jag ringde mamma och pappa förut och det var så skönt att höra deras röst! Även om det bara var ett dygn sedan så är det mycket intryck att smälta helt själv på ett litet rum. Ännu har jag inte fått någon rumskompis, hon kommer antagligen i veckan.

Jag kommer berätta en massa mer, men just nu ville jag bara uppdatera och berätta att äventyret har börjat.

2 kommentarer

Frih

18 Jul 2011 10:53

Jisses vad spännande (har suttit och läst igenom några inlägg om din resa)! Jag hoppas du får det bra och det får du säkert!

Fanny

19 Jul 2011 15:40

Åh, vad skönt att höra att du kommit fram ordentligt! Jag är hemma nu och allt gick bra. Du får veta mer senare, se till att ha det toppen nu! :D

Kommentera

Publiceras ej