Här sitter jag nu med blåbärsjos vid min sida, med salt i håret och utkletad mascara. Jag är neutral idag, jag har inte riktigt kommit till insikt att jag för ungefär sju timmar sedan kramade min bästa vän hej då. Det gör ont i lill-hjärtat att veta att jag inte kommer se hennes ansikte, krama hennes hand eller gå på äventyr med henne på ett helt år. Det blev vått under ögonen på vägen hem men det är skönt att veta att det inte är för alltid. 

Tack Fanny för att du är så bra, när du känns som mest frånvarande, ska jag leendes kolla på de knasiga filmsnuttar som dokumenterades dessa senaste fyra dagar.

1 kommentarer

Fanny

12 Jul 2011 09:06

Finaste, bästaste vän <3 Det gör ont jag vet det, och det suger. Men vi sa ju egentligen inte hejdå, vi sa bara vi ses snart igen, right? Tack själv bästa, vet inte om du någonsin kommer förstå hur sjukt bra du är. Och jag är så himla glad att vi spelade in filmerna, det är bland det bästa vi gjort. Jag kommer behöva dem. Finare vän än dig kan man inte ha, du ska vara min bästa vän för evigt. På riktigt. <3

Kommentera

Publiceras ej