De timmarna som tillbringades i kön utanför den Amerikanska ambassaden i Stockholm för fyra dagar sedan känns nu helt värt då visumet gick att hämta idag! Det ser riktigt fint ut och avresedagen kommer bara närmre och närmre. Jag har fått de temporära tiderna för flighter och nästa vecka ska flygbiljetter samt vilket förberedelseläger jag kommer få vistas på bli hemskickade. Aah va spännande!

De senaste dagarna har jag varit med Fanny, och vi har haft så himla roligt! Vi har solat, fikat, cyklat, fotat, filmat, skrattat. Men det bästa var nog då vi sov under bar himmel på vår altan, tittade på Harry Potter, käka popcorn och hade det så himla bra.


Idag har jag tagit det lugnt, sovit länge, fixat lite med… ja en massa grejer, sånt där som man liksom bara gör, strosat runt. Sedan fick jag lust och baka, så jag tog moppen till affären och gjorde en mormors special med citronkakor. Mums!

Imorgon kväll blir det fest! Då fyller en klasskompis år och som tur var har ja lite saker från Kina att ge bort, så jag slapp stressa iväg i jakt på presenter

Kommentera

Publiceras ej