Jag känner för
att vara riktigt busig och köra en all nighter. Maxa med gamla VHS-filmer från 80-talet, dricka te, skriva blogginlägg, ta flumbilder, och inte sova. Såklart kommer käraste mamma troget knacka på min dörr senast klockan tolv imorgon för att påpeka det faktum att man inte kan ligga  och sova om dagarna. Suck.

Men jag känner inte för att lägga mig. Inte riktigt ännu. Tänkte städa datorn.. Men jag hittade inte det där
städ-programmet jag använt tidigare, Cclean. Så tänkte jag ta en webbild för stunden i något bra program, men ett sådant hittade jag inte heller. Så ni får helt enkelt föreställa er hur jag skulle se ut just nu. Underbart fräsch.

Jag målade naglarna förut! Det blev en väldigt nude, matt färg och jag känner mig helt plötsligt så oemotståndligt modern. Jag målar nästan aldrig mina naglar. Vad konstigt det är med nagellack egentligen. Jag ska se hur det ser ut på Sixten och frasse snart. Mormor och morfars hundar. Dock är dom hanar, men det får gå. Någon röd färg hade nog varit fint...

På tal om hundar så träffade jag på en hund som jag och en kompis brukade passa när vi var yngre i morse. HON KOM IHÅG MIG! Hon viftade så fint med sin svans och trots att åren hade krypit på henne så hoppade hon upp och unnade mig en puss på näsan. Jag ska skaffa mig en hund när jag flyttar hemifrån... eller en katt.. eller en kanin, ett djur iallafall- med päls.

3 kommentarer

Fanny

02 Jul 2011 21:16

Bara för att det är så mycket bättre på natten!

Fotograf Klara Hemlin

07 Jul 2011 10:43

damn va söt du är :D

[FOTOBLOGG] med Författar intresse

07 Jul 2011 12:09

Fin bild :D

--------

Har startat en ny Veckans Blogg tävling på min blogg, så varför inte kika in och se om du vill vara med? Jag väljer ut 4 bloggar den 14/7 och sedan är det er tur att få era / mina läsare att rösta på er :D

Kommentera

Publiceras ej