Hallå alla fina! Idag är  det söndag, och en väldigt vacker sådan. Solen skiner och vårfåglarna verkar ha börjat vakna till liv. Jag är säker på att under den sista snön börjar vårblommorna göra sig redo.. aah.. poetiskt.

Iallafall. Jag kan idag meddela att jag har blivit vegetarian. Yepp, tänker inte längre äta kött. Varför? Jo för det känns rätt att bli det. Det känns fel att få kött på det sätt vi får. Det ska bli superkul faktiskt, tänk vad mycket ny mat jag kommer få äta nu, och mer ansvar i köket. Men det kommer ochså bli svårt, jag som älskar kött! En rykande kebabtalrik från grillen, kött och potatisklyftor.. Men nu är det slut med det, iallafall de närmsta månaderna. Kanske är det helt fel för mig, men jag måste ju iallafall försöka.

Jag har varit långt bort från min kalender detta lovet, så jag såg inte förrän igår att jag visst har matteprov imorgon.. aj då. Så idag blir det plugg hela dan. Fast det kan va mysigt det med. Lite the, en stol och ett bord i solen så får man lite D-vitamin ochså.

Ha det gott!

Kommentera

Publiceras ej