Hallå!

Det var ett tag sedan det blev något skrivet här, men så kan det vara ibland då kameran inte brukats och läxorna legat staplade på varandra. Men nu tänkte jag slänga in ett litet inlägg med en begagnad bild och dålig gramatik.

den här helgen har varit proppfull med händelser. Den började med en rolig film och spelkväll med några klasskompisar. Dagen efter bar det av till mormor och morfars sommarställe. Vi har inte varit där på hela vintern, men nu bar det av och jag lämnade all teknik bortsätt från mobilen hemma. Så himla skönt var det att komma dit och träffa kussiner,  moster, morföräldrarna och de små söta vovvarna. Men bäst var det nog när vi gick ut med hundarna mitt på natten och såg hela vintergatan breda ut sig över himlen. Vilken syn! Jag fick till och med turen att se ett stjärnfall..!

Sen bar det hem med hög fart då jag skulle gå på teater med det vanliga gänget. Familjen bra hette pjäsen och trots att den inte var så lång, så var den ändå väldigt bra och som vanligt väcks lusten att börja i teater när man ser dessa småpjäser.

Efter detta blev det till att snabbt komma hem, dra på sig träningskläder och åka iväg på fotbollsmatch! Ja, jag hade första fotbollsmatchen på tre år igår! Det var hur kul som helst och trots att man tabbade sig ibland och trots att mitt vänsterben är täckt av ett otäckt blåmärke så var det väldigt roligt! Tyvärr förlorade vi.. Men vad gör det? Ännu är det bara träningsmatcher, det är nu vi har lov att vara som sämst.

Efter detta var min helg över. Nu är det bara en vecka kvar tills hela familjen ska åka skidor! Ochså fyller jag 17 på måndagen, har ännu inte gjort någon önskelista... Kanske borde göra en sån?
Hoppas ni har det gott! NU ska jag städa, sedan läxa och sedan sova.

För er som undrar är jag fortfarande inne på att bli vegetarian, kämpar på med att hitta nya saker att äta, har inte tröttnat ännu iallafall! :)

Kommentera

Publiceras ej