Hallå hallå!

Hoppas ni haft en bra lördag! Dagen här i Göteborg har tillbringats hemma  största delen av dan, men har även varit hemma hos Fanny och därefter blev det melodifestivalen hos morföräldrarna.

Idag hade jag tänkt att testa mina nya skridskor. Precis när jag ska gå ut genom dörren påväg mot bussen hör jag att det ringer. Jag svarar och på andra sidan luren hör jag en amerikansktalande man som påstår sig vara min host-familly-pappa! Jag som inte hört ett ord från EF blir ju såklart jätteöverraskad och väldigt nervös och lyckas med nöd och näppe förstå vad han säger, samt själv prata min del av samtalet. Men ja, tydligen så har jag nu fått mig en familj som just nu befinner sig i Minnesota, United States. Fast innan jag blir sådär riktigt glad så måste vi ta kontakt med EF som helt klart inte meddelat detta till mig ännu( vilket är konstigt då amerikanaren sa att de hade haft detta bestämt sedan två veckor tillbaka.) Men vi får se hur det blir på måndag. Mycket ovanligt att få en familj så tidigt!

Hur som helst, jag ska inte nämna namnen ännu, men det verkade vara en väldigt bra familj och om det blir den här familjen kommer jag bli storasyster till en 6-åring och en 9-åring och bo ute på landet:)

Jag har varit helt lyrisk resten av dagen och det det hela har nu blivit läskigt verkligt! Vi bestämde att vi skulle bli vänner på facebok och redan nu börja bygga någon slags online-relation, familjer emellan, så att vi har någon slags grund då jag väl kommer dit. Låter mycket bra, tycker jag- så att jag iallafall har ett lite hum om vart det är jag kommer hamna och hos vilka.

En stad med 5000 invånare är det iallafall, vilket är en väldigt skillnad från mitt Göteborg med 500000 invånare. Men de bor nära Minneapolis, vilket är bra ifall shoppingberoendet sätter igång, haha.

Imorgon blir det tåg till Åre! Äntligen!! Ska bli så skönt att åka skidor! Vet inte om det blir så många inlägg, men ett ska jag väl klara av iallafall. Kameran hänger med - såklart.

2 kommentarer

Fanny

13 Feb 2011 11:02

Så grymt att du redan fått en familj! :D ha det bäst i åre <3

Fotograf Jenny Eriksson

13 Feb 2011 13:50

Måste bara säga att jag tycker din header är jättefin :)

Kommentera

Publiceras ej