Hallå!

Efter tretton timmars tågresa är jag äntligen hemma! Har haft en sjukt bra vecka med familj och släktingar. I Åre träffade vi min mammas och mosters kussin, Linda och hennes familj som bl. a består av två små småttingar på fem och ett år, såå söta. Eftersom att de bor nästan i skidbacken är den äldsta redan ute och åker och fort ska det gå! Den yngsta lyser upp hela rum med sina blå ögon och sitt söta skratt.. haha.

Ochså fyllde jag ju som sagt år ochså och det firades med kladdkaka, mandelkaka, cola och pizza - bara massa nyttigt helt enkelt! Fick fina presenter från allihop ochså och dagen var helt enkelt så bra den bara kunde bli!

Sista natten bodde vi på hotell, då Lindas man fixade en extra dag för oss, mycket hyggligt! Och hotellet var helt fantastiskt! Stora, rymliga rum och trevlig resturang! Och pricken över i't var ju att vi hade fri tillgång till hotellets badpalats och bastu-landet!  Bastulandet bestod av flera olika bastus(?), bl.a så fanns en där det var 18 minus och snö i hela bastun, en där det var vattenånga och luktade mint och en där det skiftade färg- etc! Fick ochså testa på att bada i isvaken där vattnet bara var tre grader! Kallt!

Ja, det har minst sagt varit en bra vecka. Fast borta bra, hemma bäst. Det är skönt att vara hemma.

Bildkälla

Kommentera

Publiceras ej