Hallå hallå!

Första skoldagen idag efter en härlig skidsemester i Åre! Idag var det ju skridskor på gympan, superkul! Det tog ett bra tag innan jag litade på skridskorna, och jag vet inte om jag gör det ännu! Men jag tänkte åka någon dag i veckan och åka in dom lite och faktiskt försöka få tillbaka lite från konståkningen, det är ju synd om man tappar det!

Hur som helst. Jag, mamma och pappa har suttit vid matbordet idag och jag har försökt övertala dom att låta mig åka på ett två veckors "EF-camp", som kommer vara innan jag åker till min familj i Minnesota. Det verkar som om jag missar massa bra om jag inte går på det! Så jag försökte bevisa för dom att jag faktiskt kan spara ihop till det! Och jag fick åka! Så imorgon ska jag ringa EF och höra efter om det finns en plats kvar för mig... hoppas, hoppas. Och om inte, ja då får det väl va så.. men då har jag ju iallafall försökt! 
 
I det senaste nyhetsbrevet jag fick av EF stod det med en liten text som en före detta utbytesstudent hade skrivit om hennes upplevelser på lägret och hon breskrev det som att hon nu kunde bo gratis i ungefär 200 länder, för man träffar ju en himla massa människor från olika delar av världen där, och hon har ju helt rätt!

Nu är det läxor som gäller!

Kommentera

Publiceras ej