Jag har haft en härlig långhelg med min fina värdfamilj en timme utanför "The twin cities". The twin cities är Minneapolis och st Paul som ligger så pass nära varandra att de helt enkelt kallas för the twin cities. En timme utanför tvillingstaden ligger min värdfamiljs Airstream, vilket är en slags husvagn av plåt.
Bild från min värdmammas facebook.
 
Har haft en jättefin helg och har bl. a besökt USA's största shoppingcenter, Mall of America. Galet stort med 500 affärer, restauranger, bergochdalbanor, åkattraktioner och uppträdanden. Absolut ett shoppingcenter att besöka för den köpgalne! Men trots alla dessa affärer var det enda jag köpte en bok, ska berätta om den i ett annat inlägg. Så fick jag den finaste presenten av min värdmamma, Tack!


Källa

Men nu är jag hemma igen och imorgon börjar ännu en vecka av Cross country träning. Det var förra veckan jag började och schemat för de två första veckorna, innan skolan börjar, är tufft! Jag tränar sex dagar i veckan varav fyra innebär båda morgon och kvälls-träning. Jag vet!! Galet. Mina ben värker fortfarande, men jag måste ändå säga att det är riktigt roligt(!) Jag har redan fått ett antal kompisar, vilket känns skönt.

Imorgon ska jag upp klockan 7 för att börja träningen klockan åtta, alltså är det läggdags nu för min del. Sedan det senaste inlägget har jag ochså varit på en liten fest för utbytesstudenter samt ambassadörer för EF, reseföretaget jag reser med. Det var såå roligt och kvällen slutade då vi hade som roligast.

Jag till vänster med samma jäkla tröja som jag haft på varenda bild hittils.... Fattar inte hur den alltid åker på så fort en kamera kommer fram, SÅ mycket gillar jag den liksom inte. Oh well..

Jag hoppas ni alla mår bra.

Kramar.

8 kommentarer

Ida we

30 Aug 2011 20:06

Galet fett köpcenter som har bergochdalbanor :O !!

sara

30 Aug 2011 20:27

underbar blogg!

Junitjej

30 Aug 2011 21:07

Vad kul att man fann denna trevliga blogg på startsidan!!

Hoppas du har haft en trevlig tisdag!

Ida

30 Aug 2011 21:19

Det där köpcentret verkar vara värt ett besök!

Emlan

31 Aug 2011 11:24

Wow vilket köpcenter :) Där hade jag inte haft något emot att strosa runt. Förstår att din helg var bra :)

Sara

31 Aug 2011 22:21

Vad kul! :)

Lisa - tecknar

04 Sep 2011 18:17

Tack själv! :) Jo man blir ju själv så inspirerad när man hittar roliga bloggar! :)

Maria

05 Sep 2011 20:19

Hej Emma! Jag hoppas du har det underbart där du befinner dig nu, några hundra mil bort.

Jag saknar dig och hoppas vi ses snart. :)

Kram Maria

Kommentera

Publiceras ej