Jag har haft en härlig långhelg med min fina värdfamilj en timme utanför "The twin cities". The twin cities är Minneapolis och st Paul som ligger så pass nära varandra att de helt enkelt kallas för the twin cities. En timme utanför tvillingstaden ligger min värdfamiljs Airstream, vilket är en slags husvagn av plåt.
Bild från min värdmammas facebook.
 
Har haft en jättefin helg och har bl. a besökt USA's största shoppingcenter, Mall of America. Galet stort med 500 affärer, restauranger, bergochdalbanor, åkattraktioner och uppträdanden. Absolut ett shoppingcenter att besöka för den köpgalne! Men trots alla dessa affärer var det enda jag köpte en bok, ska berätta om den i ett annat inlägg. Så fick jag den finaste presenten av min värdmamma, Tack!


Källa

Men nu är jag hemma igen och imorgon börjar ännu en vecka av Cross country träning. Det var förra veckan jag började och schemat för de två första veckorna, innan skolan börjar, är tufft! Jag tränar sex dagar i veckan varav fyra innebär båda morgon och kvälls-träning. Jag vet!! Galet. Mina ben värker fortfarande, men jag måste ändå säga att det är riktigt roligt(!) Jag har redan fått ett antal kompisar, vilket känns skönt.

Imorgon ska jag upp klockan 7 för att börja träningen klockan åtta, alltså är det läggdags nu för min del. Sedan det senaste inlägget har jag ochså varit på en liten fest för utbytesstudenter samt ambassadörer för EF, reseföretaget jag reser med. Det var såå roligt och kvällen slutade då vi hade som roligast.

Jag till vänster med samma jäkla tröja som jag haft på varenda bild hittils.... Fattar inte hur den alltid åker på så fort en kamera kommer fram, SÅ mycket gillar jag den liksom inte. Oh well..

Jag hoppas ni alla mår bra.

Kramar.Jag har lagom sent upptäckt kritan! Här finns väldigt jämna och fina trottarer och enda nackdelen är att målningarna försvinner när det regnar och att den bara har x antal årstider för användning.
Halla pa er! Tankte i vantans tid skriva ett litet inlagg. Just nu sitter jag pa ett bibliotek i Omaha. Har i en veckas tid varit pa road trip med min vardfamilj. resan borjade med bra musik, gott humor och nervevade rutor. vart forsta mal var Min vard-mammas foraldrar, tva timmar fran Montevideo. Trevligt att traffa slakt och vanner till min vard-familj. Darefter bar det av vidare till var huvuddestination, min vard-pappas syster, Mollee i Kansas city. har stannade vi fyra natter och det var lange sedan jag haft sa kul som jag hade dar. Traffade en massa bra manniskor bl a. en som jag tyckte extra mycket om.
Vi har varit pa  zoo dar vi sett isbjornar, elefanter, lejon, gorillor.. sa mycket! Eftersom halften av de som var dar var smabarn, blev det en massa lek, jage och ritande. Men ochsa sena filmkvallar, pingis och skateboard. Jag sag min forsta basballmatch, bjod min vard-syster och hennes kusin pa bio, at fantastiskt god glass och hade det helgrymt helt enkelt.
Efter detta bar det av till naste destination med en viss sorg i lill-hjartat att jag antagligen aldrig kommer traffa dem igen... Vilket e Omaha. Vi bor hos manniskor vi aldrig traffat forut. Det ar namligen en annan slags host-organisation vilket erbjuder folk att bo dar kostnadfritt i nagra dagar. Forst trodde jag inte pa min vard-pappa nar han sa det. Men jojjomen, om man inte kanner for att bo pa hotell och behova hitta allt sjalv, sa kan man bo hos dessa vard-familjer for att traffa nya manniskor och fa gratis mat, information och relationer. Mycket intressant och spannande. Vi hamnade hos ett par i 60-ars aldern och det verkar riktigt bra! 
jag har helt enkelt haft en riktigt bra vecka med manga bra minnen. fast, borta bra men hemma bast. det ska bli skont att komma tillbaka till Montevideo och pusta ut lite efter denna handelserika vecka.
forhoppningsvis vantar en lada med lite svensk-heter pa mig nar vi kommer hem. Ser fram emot det. Jag hoppas ni alla mar bra och bilder fran roadtrippen kommer upp sa fort jag ar tillbaka pa hemmaplan i Montevideo.

Kramar