Imorgon har jag ett kunskapsprov där jag ska visa att jag visst kan en hel del om Odyséen, Iliaden, fablar och vandringssägner. Ochså hittade jag namnet Glitterspray då jag sökte på vandringssägner och jag letade och letade efter den här lilla vandringssägnen men det ända jag hittade var en massa rescensioner om den. Jag har fortfarande inte hittat den och eftersom att jag helt plötsligt fick världens inspiration att skriva ett inlägg som skulle kretsa om just ordet Glitterspray så kunde ju inte detta inlägg bli så bra som jag tänkt  från början utan den faktiska texten Glitterspray. 

I slutet av det inlägget hade jag tänkt att skriva att jag önskar att glittersprayen kommer tillbaka under namnet mode. Lika väl som dessa skyhöga skor kommit tillbaka, höga midjor och snart säkert även kvinnliga former, ja då känns det ju bara som en tidsfråga innan man åter igen kan spraya sitt hår med glitter och i flera veckor efter sprayningen fortfarande hitta glitter bakom öron och under nagelbanden. 

Jag vet inte varför den här starka lusten att spraya glitter i mitt hår plötsligt kom. Kanske för att så  många bra minnen i min yngre barndom innehöll inte bara de klassiska hemmagjorda pärlhalsbanden, de silvriga sandelerna, låtsasörhängen- utan såklart en massa glitter i håret, och ibland fick även lite olika färger samspela med glittret ochså.

Från att ha varit djupt försjunken i mitt sökande efter den här lilla vandringssägnen och varit fokuserad på mina studier-hade mitt arbete sakta men säkert övergått till att fundera ut ett inlägg om glitterspray och andra prudukter som försvunnit med tiden. Tillslut kom jag på mig själv  med  att lyssna på Aqua och tänka  på glitter- alltså inte i närheten av Odysséen eller Iliaden. Så tänkte jag att va synd att tiden går så snabbt och att min svenskalärare nog inte uppskattar en text om glitter när han förväntar sig en bra text om Odysséen. Och jag tror heller inte att sitta och blogga är en så värst bar bit på vägen mot att vända hela den här övergången från Odysséen till glitter- till att åter handla om Odysséen.

Alltså vad jag vill säga är att jag inte längre ska blogga om glitter, utan nog borde fortsätta plugga och inte bli så lätt distraherad av så enkla saker som glitter.

Kommentera

Publiceras ej