Hallå alla tomtar!

Idag var det första dagen som jag uppfattade som kall och idag bar jag stickat, gult, svart och rött.
Hösten har kommit! Fan...

Idag har jag varit duktig och varit och gymmat... Jag förväntar mig six-packen poppa fram vilken sekund som helst nu..!

Skämt åsido, duktig hur som helst. Och bättre ska det bli. Bredvid mig ligger min väska och gapar allt vad den har och jag ser mina fula läxböcker hånle mot mig, dom tror nämligen att jag snart kommer sucka högt och ta upp allihop och börja plugga.. tror dom. HA! Där hade dom fel, för nu suckar jag högt och går istället ner och kokar te och ska börja på ett nytt porträtt.

Funderar på Jokern i dark night, eller the mad hatter i Alice i underlandet. Fast såklart är jag öppen för massa andra förslag... hoppas ni förstod att det var en hint;)

Ja, jag ska ner och koka te, men idag blir det inget porträtt... bara plugg.

Min gossi-mossi-mumma-lumpa-sötnos!

Alldeles nyss då jag skrollade ner på bloggen och kollade igenom gamla arkiv så fick jag ju se att idag är det Palettens ettårsdag! Tänk att jag nästan missade detta!

Grattis till bloggen och jag hoppas på ännu ett år fyllt med massa teckningar, texter och massa, massa foton!


Som pricken över i:et är detta även det 300e inlägget!

...Det är frågan. Just nu är det det enda som rymmer min stackars hjärna som inte får vara ifred en endaste liten sekund. Att åka eller inte åka. Att stanna eller att inte stanna. Packa eller inte. Det finns inget stensäkert svar. och ännu svårare blir det ju då jag inte vill säga vad problemet är, för jag är ännu inte riktigt redo att öppna den dörren här riktigt ännu.

Allt tar sin tid, förr eller senare kommer ni få reda på vad det är jag gnager på.

Skolan går bra, har äntligen komit in i klassen lite mer nu, kommer ihåg vad de flesta heter och har fått några riktigt fina vänner. Borde egentligen sitta och göra läxan just nu, men har en så molande värk i båda knäna att jag inte riktigt kan koncentrera mig. Så har bestämt mig för att strunta i läxan, idag, bara bara idag och istället vila, dricka vatten och läsa vidare på världens bästa bok; tillsammans är man mindre ensam, skrivit om den längre ner. Älska, älska, älska.

Imorgon ska jag till optikern, klockan fem. Struntade nämligen i att byta glasögon senaste gången jag var där, vilket betyder att styrkan är lite svag i de jag har just nu, och eftersom att jag har tröttnat på dom så är det helt enkelt dags för ett par nya. Ska trotsa modet och skippa de skarpa bågarna, ska köra på något riktigt töntigt och riktigt Emma.... eller nåt. Fint blir det iaf. Så kanske man kan skippa linser lite oftare.

Men ne... ska kanske göra en liten läxa iallafall.

GOD NATT!