Glad halloween på er!

Igår var en grymt kul kväll tillbringad med de bästa! En halv skräckfilm, promenad i skogen mitt i natten, sminkningar, masker, musik, fototagning och massa prat och skratt. En lyckad kväll helt enkelt, som vanligt. Varför det bara blev en halv skräckfilm var för att det hackade så mycket att det inte var värt att se den... lite synd för den verkade ganska så bra.

Idag händer det inte så mycket för mig. Jag ska passa på att städa rummet, duscha och slappa. Ikväll ska jag på bio med Bea. Vi hade tänkt att se paranormal activity 2, men det var så få platser kvar och man kunde inte reservera utan bara köpa. Så istället blev det i rymden finns inga känslor, men den verkar bra den med så ingen hänger läpp här inte!

Imorgon har jag kvartsamtal! buhu.. Jag hatar verkligen kvartsamtal. Och på lovet dessutom. jaja, det är sånt man får ta. 

Annars på lovet ska det bli lan/halloween festaktigt på skolan  med några klasskompisar, förhoppningsvis skridskoåkning, zumbadans och ifyllning av massa lappa. Och pluggning får vi ju inte glömma..

Hello alla russin. Mår ni bra idag?

Själv mår jag bra, dock har jag nog åkt på en förkylning.

Väldigt vad längesedan det uppdaterades här. Veckorna bara flyger förbi och bloggen ligger tyvärr inte högst upp på priotiteringslistan just nu. Det har varit en hel del prov och läxor på senaste tiden, vilket tagit mycket av tiden, you kids know what I mean.

Just nu äter jag russin, dricker körsbärsloka och pluggar till två muntliga förhör som ska hållas imon. Ska debattera om  vilken energiprincip som är bäst mellan alla de olika sätten som finns, inte det roligaste men kul att veta. Så ska jag ochså prata om min stadsdel på engelska enskilt med min engelskalärare, ska nog gå bra.

Nästa vecka  är det lov! Så jäkla skönt! Då blir det kul med kompisar och allmänt slapp. Halloween ska firas ochså såklart med maskerad:P

Nu ska jag fortsätta att plugga, förvänta er dåligt med uppdateranden.

Bajsbajs.

Lite fint sådär en måndag..

Inget intressant att tillägga. Vanliga dagar, läxor, kompisar, träning.. yada-yada.

Nu ska jag sova!